Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
skuterom 700 km u jednom danu!???
duka:
--- Citat: Zokaaa - 26 Listopad, 2011, 20:54:36 ---Baotian 12-ica
Orahovica-Osijek-Našice-Požega-Orahovica u jednom danu
oko 200km sveukupno.
Da napomenem da sam dva puta prešao preko Papuka što je bogme fini uspon.
--- Kraj citata ---
ove godine sam iso mislim 3 puta vukovar-cepin-nasice-orahovica i nazad, krenem i ne stajem dok ne stignem, a ima 110km u jednom smjeru :) isto tako sam par puta iso za novi sad do kojeg ima 100km, a uzbrdica i nizbrdica kolko oces, princip isti, krenem i stajem kad dodjem :) brzina bi mi vecinom bila oko 70kmh po srb jer ima dost zavoja, a po hr oko 60jer je dosadna cesta.
2.5-2.9 4100km, a od 2.9 do danas samo 600km zbog posla i rastegnutog faznog lanca
Tscoot:
--- Citat: veka84sb - 22 Srpanj, 2010, 11:00:50 ---Jer velikoj vecini koji sarafe vecinom u sljedecih nekoliko stotina km nesta rikne ,otpadne i slicno... serijale su najpouzdanije i najtrajnije!
Svi koji sarafimo radimo to iz gusta nekoga namazati na semaforu da pomisli kako mu skuter ne ide ;D
Vecina ima pogresnu percepciju o trajanju dijelova i strahuje nepotrebno... Ima klipova i karika koji su umjerenom voznjom dozivjeli i preko 30.000km na skuterima.
--- Kraj citata ---
imam ja na mom malagutiju 35 000km, karike su skoro pa nove, klip također s tim da ga nisam ni šparao a ni uništavap baš :D
A tebi kimcovit svaka čast ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju