Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

skuterom 700 km u jednom danu!???

<< < (16/23) > >>

benjamin_hawk:

--- Citat: Drnda-1 - 05 Lipanj, 2011, 20:32:24 ---evo samo da ti objasnim.. znaci prosjecna voznja nek je 45 kmh, to je da ga gazis stalno jedva moguce izvesti, ali neka , nije bitno
morao si stati barem 3 puta na benzinsku naliti bengu, morao si se par puta napiti, morao si ici na wc, morao si nesto pojesti, naravno i protegnuti malo noge, jer nemoze se 450 km odvoziti bez da se malo rastegne..
pa sad mi reci kako si sve to uspio zbiti u to vrijeme, i kako nista nisi trebao usput obaviti osim voznje cijeli dan....

--- Kraj citata ---
pa ja inace sam skolarac i imam nogo vremena tad sam bio tek kupio skuter i dan je bio pre pre lijep za vozikanje a sta mislis pod to vrijeme kao to je malo ? od ujtro od 10 do navece do 11 hmm meni se cini ali je to 13 sati bez brige i bez iceg isao sam kuci normalno jeo otisa do bake i do djeda pokupio lovu i tak ali mi je brzo vrijeme proslo s time sto sam otisao do bijeljine uz to to je 38km od nas i kao nije moguce jasta je neg moguce

Drnda:
ok, necu ulaziti u rasprave..  :hello:

benjamin_hawk:

--- Citat: Drnda-1 - 05 Lipanj, 2011, 20:45:55 ---ok, necu ulaziti u rasprave..  :hello:

--- Kraj citata ---
nemoj lakse nam je obojici ;)

moto:

--- Citat: benjamin_hawk - 05 Lipanj, 2011, 20:53:01 ---nemoj lakse nam je obojici ;)

--- Kraj citata ---

bosanac bosanac

ajde ljudi ja sam sa skuterom na sjeverni pol otisao uz to da sam 2 puta stajo da sipam bengu i da jedem mislim nekih 20 000km nije bio problem

benjamin_hawk:

--- Citat: moto - 05 Lipanj, 2011, 21:53:38 ---bosanac bosanac

ajde ljudi ja sam sa skuterom na sjeverni pol otisao uz to da sam 2 puta stajo da sipam bengu i da jedem mislim nekih 20 000km nije bio problem

--- Kraj citata ---
hmm nesto protiv bosanaca.
i ti pricas nebuloze ja samo govorim o cinjenicama koda niko nije preso 16tkm za 6 mjeseci dajte ljudi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju