Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

skuterom 700 km u jednom danu!???

<< < (15/23) > >>

Drnda:
450km u danu, sve gradska voznja, sad reci koliki je prosjek brzine po gradu kad se vozis i onda sracunaj koliko bi sati trebao biti na skuteru...
i ja se znam u danu debelo preko 200 km odvrnuti sto autom, sto skuterom, ali meni je prosjecna brzina u oba vozila oko 80-90 kmh... a po gradu da ga jebes nemozes imati prosjek preko 45 kmh

benjamin_hawk:

--- Citat: Drnda-1 - 05 Lipanj, 2011, 20:07:09 ---450km u danu, sve gradska voznja, sad reci koliki je prosjek brzine po gradu kad se vozis i onda sracunaj koliko bi sati trebao biti na skuteru...
i ja se znam u danu debelo preko 200 km odvrnuti sto autom, sto skuterom, ali meni je prosjecna brzina u oba vozila oko 80-90 kmh... a po gradu da ga jebes nemozes imati prosjek preko 45 kmh

--- Kraj citata ---
pa tako jbg nekad malo predjes  ali je tu to negdje e pa vidis voza sam se ujutro od 10 kad sam ustao navece do 11 ko ludjak.nema gdje nisam isao

Drnda:
lazi lazi lazi me, ti to radis najbolje...
NOOOT
 :laughing7: :laughing7: :laughing7:
ajde to prepisi u bisere

benjamin_hawk:
ok mene i zaboli sta ti mislis ;)  :frajer:

Drnda:
evo samo da ti objasnim.. znaci prosjecna voznja nek je 45 kmh, to je da ga gazis stalno jedva moguce izvesti, ali neka , nije bitno
morao si stati barem 3 puta na benzinsku naliti bengu, morao si se par puta napiti, morao si ici na wc, morao si nesto pojesti, naravno i protegnuti malo noge, jer nemoze se 450 km odvoziti bez da se malo rastegne..
pa sad mi reci kako si sve to uspio zbiti u to vrijeme, i kako nista nisi trebao usput obaviti osim voznje cijeli dan....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju