Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
skuterom 700 km u jednom danu!???
Kamba:
...ja bi dobro razmislio o toj kilometraži prije nego krenem...al taj tip nema pojma o motorima i misli da to radi ono bez greške samo daj gas.....tako da je stao samo kad je trebalo sipat gorivo....i vozio je 55 km/h najviše.... :icon_biggrin:...guzicu i jaja je vjerovatno ostavio doma... :toothy9:
SlowRider:
ako me dobro pamcenje sluzi, clan kimcovit svakodnevno przi rutu do posla i natrag, preko 50km/h u jednom smjeru, znam da sam se cudio jer je imao dosta km s obzirom koliko dugo skuter ima ;D
inace nema sto skuteru biti, statistiku ruse deca koja rastelaju masinu i zato se kvare svako malo, moj malossi sport sa rezo auspuhom je odvalio 16 000km bez kvara...
JogFromYamaha:
gle realnost je
sto vise prckas to je manje pouzdan naravno ako neznas sto radis
ako znas sto radis i zasto nemoze mu nista biti.
samo ne ocekujte neko divljacko ubrzanje ili troznamenkaste brojeve na tahometru
inace serijale su cist fina stvar sto se tice pouzdanosti
kimcovit:
Evo pročitao sam vaše pohvale, tako je ne kužim se uopoće u skutere i mašine, krenuo sam na put ak stane zovem frenda sa autom stavimo skuter u gepek i vraćamo se doma. Kaj se brzine tiče po ravnom i nizbrdici te nekim laganim uzbrdicama max kolko ide (po satu 85-90), penjjanje na velebit max 45. A kaj se tiče udobnosti nije ni malo udobno, sic je koma tak da se nekih 3 dana kasnije još nisam mogel normalno voziti do zagreba, znači nekih 50 km u jednom smjeru.
Gizmo.:
dakle nisi ga stedio ^^ probaj ponjeti jastucic na takve duze voznje, provjereno pomaze :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju