Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

skuterom 700 km u jednom danu!???

<< < (5/23) > >>

ivan_pu:
svaka čast
zaista velik poduhvat za pedeseticu
 :) :notworthy:

jel taj kymco zračno ili vodeno hlađen :dontknow:

pralas:

--- Citat: ivan_pu - 22 Srpanj, 2010, 23:43:47 ---svaka čast
zaista velik poduhvat za pedeseticu
 :) :notworthy:

jel taj kymco zračno ili vodeno hlađen :dontknow:

--- Kraj citata ---
kymaco je AC :icon_thumright:

ivan_pu:

--- Citat: ivan pralas - 23 Srpanj, 2010, 10:46:02 ---kymaco je AC :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

tim veći uspjeh :)

ja sam sa svojim libertyem 50 2t najdalje išao do Rovinja i natrag (cca 75 km)
no kako mi je skuter star 9 g i ima 27 tkm ipak sam svakih 20 km stao na 5 min da se malo ohladi (imam 110 kg :toothy12:)

u svakom slučaju - i ja sam se iznenadio kako je s 50-icom lijepo i bezbrižno "putovati"
 :)

Kamba:
....od prijatelja brat je s runnerom oko 12 sati putovao skoro 700 km do splita,bio tamo jedan dan i vratio se nazad.....vjerujem mu jer nije se 1500 km moglo stvorit na satu.....skoro novi runner je.....tako da ako ste sumnjali u svog mezimca,nemate brige.. :icon_thumright:

ivan_pu:

--- Citat: Miroslav Kamba - 23 Srpanj, 2010, 15:27:54 ---....od prijatelja brat je s runnerom oko 12 sati putovao skoro 700 km do splita,bio tamo jedan dan i vratio se nazad.....vjerujem mu jer nije se 1500 km moglo stvorit na satu.....skoro novi runner je.....tako da ako ste sumnjali u svog mezimca,nemate brige.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

svaka čast
ja sam skuterom bio do ST i do ZG, ali je činjenica da su to bili skuteri veće kubikaže :)

s malim skuterom takve ture od 700 km su zaista poduhvat i za čovjeka i za stroj :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju