Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

skuterom 700 km u jednom danu!???

<< < (22/23) > >>

Casual:
svaka cast imas muda  :laughing7:  :notworthy: :notworthy: ..ja sanvije preso nekih 30 i think  :icon_scratch: i to sam vraca prijatelju tomosa a3 kostur s a35 motorom al moga je iv nekih 70 i kusura  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

tomindario:
svaka čast! :D  :klanjamose:

oki1983:
ja sam prije jedno 2tj išao iz zagreba za zadar i nazad,sve autoputom,sve ukupno 700km,i moram pohvalit derbi,iako ima tvrd sic,udobniji je od hyusong aquile 250, nakon 100km mi je otpala guzica,dok na derbiju me nikada nije zaboljela guzica,već samo lopatice.
maksimalna brzina derbiju je 141kmh i ne može više.potrošnja mi je bila oko 4,2 l, s tim da ga nisam štedio.

Zokaaa:
Baotian 12-ica

Orahovica-Osijek-Našice-Požega-Orahovica u jednom danu
oko 200km sveukupno.

Da napomenem da sam dva puta prešao preko Papuka što je bogme fini uspon.

Grale:
svaka čast na tom pothvatu starom preko godinu dana već  :notworthy:
al evo kad oživljavate temu sa svojim pothvatima pa da i ja iznesem svoja iskustva...najveća relacija mi je 200-tinjak km...znači kc-zg-kc i onda još zavisi dok dođem doma pa onda napravim još 10-tak km..a tu relaciju sam napravio jedno 10 puta već...od 2.mjeseca do danas sam napravio skoro 8tkm,znači oko 1200 mjesečno(ugrubo računano)...a sa batinom sam najviše uspio kojih 70 km(oba smjera)...a na njemu sam odvrtio u godinu dana kak sam ga ja vozio,možda malo više, oko 7tkm...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju