Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
skuterom 700 km u jednom danu!???
Papa:
rekord kaj sam napravio je skoror 5000km u mjesec i pol dana...to znam jer je frend kupio motor i na meetu na kremicu je imao prometnu...a non stop se vozili...
najvise u jednom danu je bilo do grobnika po grobniku...i onda doma...ali poa puta je nakraju se motor vozio u prikolici...jer ja nisam mogao vcise sjeidti na njemu...nakon toga 2 dana lezanaj u bazenu....hahah
duka:
evo ja sam od pocetka ove sezone (negdi 3mj) napravio skoro 2500km, a od toga je mislim 1300km od 2.5. nekidan smo frend i ja isli do orahovice tak da smo u 2 dana napravili 300km nas 2 na njemu. nije bilo bas udobno al je proslo bez ikakvih problema. kilometara bi bilo i vise kad bi imo vise za gorivo....
ako bude srece ovo ljeto odo na more skuterom na 10-15 dana i tu racunam prec oko kojih 1500km, a frendovi s baotianima i to serijskim planiraju isto na more. moguce? zasto ne :)
stipe:
falili ste temu...
nije tema koliko je tko prosao na skuteru, vec tribaju biti komentari na njegovih 700km u jednom danu...
kimcovit:
--- Citat: stipe - 15 Lipanj, 2011, 07:19:58 ---falili ste temu...
nije tema koliko je tko prosao na skuteru, vec tribaju biti komentari na njegovih 700km u jednom danu...
--- Kraj citata ---
Hvala ti na tome.
ovu temu sam stavil samo tak da velim da je za mene to stvarno bil pothvat.
Ove godine idem do Šibenika, ali imam jači skuter pa mislim da to neće biti neki problem.
duka:
--- Citat: kimcovit - 15 Lipanj, 2011, 21:59:04 ---Hvala ti na tome.
ovu temu sam stavil samo tak da velim da je za mene to stvarno bil pothvat.
Ove godine idem do Šibenika, ali imam jači skuter pa mislim da to neće biti neki problem.
--- Kraj citata ---
iako je jaci skuter u pitanju samo tolki put skuterom je dozivljaj, svaka cast :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju