Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji sportski auspuh za sr 50 r
igor.sb:
yašuni
funkyzg26:
--- Citat: roxyy - 25 Srpanj, 2010, 22:33:49 ---koji je kvalitetniji spuh yasuni r ili reverse
--- Kraj citata ---
po meni giannelli je bolja firma što se tiče auspuha ipak su jebali majke u superbiku neko vrijeme i od 1972 rade auspuhe i imaju spulje skoro za sve motore ,al nemora značit da imaju bolje auspuhe za skutere ja govorim u globalu neki dan je lik u ami tradu taman stavio na gp800 od giannellia spuh bolesnoča!!! koji zvuk , sad meni ovaj record jebeno izgleda varovi su savršeni i vidi se kvaliteta ,var di se spaja top je tolko savršen da nisam mogo vjerovat i taj var mi je odlučio kaj da uzmem ak pogledaš slike od leovince zxr pogledaj var di se top spaja neki klinac bi bolje zavarijo taj var ,a na ovom rekordu je savršen
pogledaj slike
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=289278021861488&target=productdetail&category1=A%3AA_APRILIA%3AA_APRILIA_SR50R&category2=CAT%3ACAT_AUSPUFF
Crazy Kuree:
Svejedno yasuni je bolji i vrijedi dat 200-400 kn više neg za gianeli, gotovo da nema osobe da mu je puko neki yasuni al et i to se desi, u reversa zamjerka prigušivač, nitne ubačene pa nakon par tisuća km počne zvečat. znači imo sam oko 10 vrsta auspuha i tvrdim da je yasuni najbolji po izradi i kvaliteti, bar od ti svih koje sam imo
roxyy:
--- Citat: Crazy Kuree - 25 Srpanj, 2010, 23:22:41 ---Svejedno yasuni je bolji i vrijedi dat 200-400 kn više neg za gianeli, gotovo da nema osobe da mu je puko neki yasuni al et i to se desi, u reversa zamjerka prigušivač, nitne ubačene pa nakon par tisuća km počne zvečat. znači imo sam oko 10 vrsta auspuha i tvrdim da je yasuni najbolji po izradi i kvaliteti, bar od ti svih koje sam imo
--- Kraj citata ---
čito sam da yasuni i ostali spuhovi imaju neke blokade u sebi...znaš li koje su to i možeš li mi reć
PROOF:
na poectku grane i u prigusivacu....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju