Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji sportski auspuh za sr 50 r

<< < (17/19) > >>

EmirF121:
a je li yasuni r tretiran nekim bezbojnim lakom za zaštitu protiv hrđanja? i od kojeg materijala je napravljen, od kojeg materijala se uopšte prave auspusi?

Aerox007:

--- Citat: EmirF121 - 26 Srpanj, 2010, 01:29:27 ---a je li yasuni r tretiran nekim bezbojnim lakom za zaštitu protiv hrđanja? i od kojeg materijala je napravljen, od kojeg materijala se uopšte prave auspusi?

--- Kraj citata ---

tim bezbojnim lakom su svi skoro auspusi zasticeni...moj zx je dobrih mjesec dana izdrzo s tim lakom i malo WD-a nakon voznje ali kad je lak izgorio hrda je dosla sam tak :sad1:

aprilia area 51:

--- Citat: Aerox007 - 26 Srpanj, 2010, 01:41:40 ---tim bezbojnim lakom su svi skoro auspusi zasticeni...moj zx je dobrih mjesec dana izdrzo s tim lakom i malo WD-a nakon voznje ali kad je lak izgorio hrda je dosla sam tak :sad1:

--- Kraj citata ---

a dobro nemos mjerit zx i yasuni....ipak je zx MUST HAVE... :toothy12: :toothy9:

roxyy:

--- Citat: PROOF - 25 Srpanj, 2010, 23:48:41 ---na poectku grane i u prigusivacu....

--- Kraj citata ---

blokada na grani neko suženje koje treba izvadit.....a kako izgleda to u prigušivaču :)

superman:

--- Citat: roxyy - 26 Srpanj, 2010, 13:14:50 ---blokada na grani neko suženje koje treba izvadit.....a kako izgleda to u prigušivaču :)

--- Kraj citata ---

a jedna šipka koju treba brusilicom skinut..najbolja ti je uzet brusilicu bosh  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju