Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji sportski auspuh za sr 50 r

<< < (15/19) > >>

roxyy:

--- Citat: funkyzg26 - 24 Srpanj, 2010, 13:33:03 ---nije isti ko zx ,zxr ima duplo veči top i isto je novi model tek sad izašo

http://www.leovince.com/en/catalog-aprilia/hand_made_zx_r_sr_50_r_factory_2004_2007_carburatori/12909

--- Kraj citata ---

znaš li koliko je jači zx-r od zx

funkyzg26:

--- Citat: roxyy - 24 Srpanj, 2010, 15:33:14 ---znaš li koliko je jači zx-r od zx

--- Kraj citata ---

jači je al kolko neznam ima ti gore onaj power diagram sam neznam jel to s blokadama il ne ,nema ga niko skoro sam ga ja kupio nisam mogo odlučit između tog zxra i recorda

roxyy:

--- Citat: funkyzg26 - 24 Srpanj, 2010, 19:01:28 ---jači je al kolko neznam ima ti gore onaj power diagram sam neznam jel to s blokadama il ne ,nema ga niko skoro sam ga ja kupio nisam mogo odlučit između tog zxra i recorda

--- Kraj citata ---

jesi li mjerio koliko ti ide skut s rekordom

funkyzg26:
nisam nemrem s jednom rukom krenut kolko me počupa probo sam pa skoro pao ja motor i mob zajedno ,al to je sa 4gr rolicama koje sam dobijo uz auspuh trebam ga još poštelat ovaj moj trenutni setup je više za ubrzanje nego krajnju brzinu jel su lagane rolice samo 4gr,makar sve je poboljšano duplo ,do 60 čupa ko lud i onda tek krene sporije ubrzavat

roxyy:
koji je kvalitetniji spuh yasuni r ili reverse

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju