Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji sportski auspuh za sr 50 r

<< < (3/19) > >>

aprilia area 51:

--- Citat: funkyzg26 - 22 Srpanj, 2010, 11:05:02 ---definitivno record ja ga imam i motor leti bogte koda sam na drugi motor sjeo duplo brže ubrzanje do 60 i onda krene sporije ubrzavat al meni je skinuta blokada na početku grane tak da se malo jače i dere ali zato i jače čupa prebolestan je spuh ak si u zgu možeš ga doč pogledat i probat da vidiš perfomanse  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jbg nemam iskustva s tim spuhom jer je to sad novo stiglo...

al mogu reci ako nisi bas neki majstor oko stimanja prenosa uzmi si ginaelli reverse jer skoro svi ih stavljaju na novog sr-a i svi ti mogu reci tocno koje rolice oprugice diznu itd da stavis...a neces pozalit

i reverse je ja mislim jaci od recorda

ChRiStIaN:
A stage6 pro replica?

Niko ne spominje stage6 spuhove pa moram ja  :laughing7:

funkyzg26:

--- Citat: aprilia area 51 - 22 Srpanj, 2010, 12:06:06 ---jbg nemam iskustva s tim spuhom jer je to sad novo stiglo...

al mogu reci ako nisi bas neki majstor oko stimanja prenosa uzmi si ginaelli reverse jer skoro svi ih stavljaju na novog sr-a i svi ti mogu reci tocno koje rolice oprugice diznu itd da stavis...a neces pozalit

i reverse je ja mislim jaci od recorda

--- Kraj citata ---

reverse je model iz 2008 godine ,i record bi po samoj logici trebo imat bolje performanse od reversa ,jel zašto bi giannelli napravio novi spuh u istoj kategoriji sa lošijim performansama to nema logike ,na giannelli situ kažu da rekord ima istu aplikaciju ko reverse i najnoviji je model tak da sam prosudi

aprilia area 51:
pa onda su tu negdje...nek decko sam odabere...ja sam mu predlozio sto bih ja...

sto se tice stage 6 spuha svi kazu da ga je gotovo nemoguce ostelat na seriskoj termo grupi... :dontknow:

roxyy:

--- Citat: funkyzg26 - 22 Srpanj, 2010, 11:05:02 ---definitivno record ja ga imam i motor leti bogte koda sam na drugi motor sjeo duplo brže ubrzanje do 60 i onda krene sporije ubrzavat al meni je skinuta blokada na početku grane tak da se malo jače i dere ali zato i jače čupa prebolestan je spuh ak si u zgu možeš ga doč pogledat i probat da vidiš perfomanse  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jeli ta blokada na početku grane neko suženje manja rupa....jbg nisam u zg....stavi koji video da vidim kako ide  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju