Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji sportski auspuh za sr 50 r

<< < (4/19) > >>

funkyzg26:
neznam kak da držim mob u ruci paranoja me da mi ne  ispadne imam htc hd2 dao sam 3500 kuna za njega ,kak vi to snimate  dok vozite

roxyy:
neka te neko drugi snimi  ili probaj sam nekako...uzmi kakvi stari mob i ako ti ispane neće bit tolika šteta  :laughing9:

ChRiStIaN:

--- Citat: aprilia area 51 - 22 Srpanj, 2010, 12:58:36 ---sto se tice stage 6 spuha svi kazu da ga je gotovo nemoguce ostelat na seriskoj termo grupi... :dontknow:

--- Kraj citata ---

moguće je, samo puno ljudi nema taj auspuh i to ti je problem. Zxa ima svaki drugi lik na forumu i sve se vec o tome zna :)

PRO se teže uštela na serijskom cilindru, nebi se htio upuštat u to, al eo nedavno sam prodao 3 pro replice za serijale i svi su prezadovoljni što znači da se ipak nekako da naštelat ;)

funkyzg26:

--- Citat: aprilia area 51 - 22 Srpanj, 2010, 12:06:06 ---jbg nemam iskustva s tim spuhom jer je to sad novo stiglo...

al mogu reci ako nisi bas neki majstor oko stimanja prenosa uzmi si ginaelli reverse jer skoro svi ih stavljaju na novog sr-a i svi ti mogu reci tocno koje rolice oprugice diznu itd da stavis...a neces pozalit

i reverse je ja mislim jaci od recorda

--- Kraj citata ---

prijenos nemaš kaj štelat sa rekordom dobiš rolice uz njega koje je giannelli testiru na sr50ru ,jedino kaj češ morat poštelat je karb ako mu skineš tu blokadu iz grane

aprilia area 51:
nemoj biti tako siguran u to...uvjek moze bolje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju