Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji sportski auspuh za sr 50 r
BoLT3K:
Pa ako je covjek rekao, nemas ti sta potvrdjivati.
Mozes svoje misljenje napisati, ako se ne poklapa s njegovim.
Ako se poklapa, nemas sta pisati ..
roxyy:
--- Citat: aprilia area 51 - 22 Srpanj, 2010, 01:19:20 ---bilo koji base spuh neces pogrjesit...
zad zavisi dali planiras kit kasnije stavljat ili ce ostat serijala...
base spuhovi su ti:
leo vince zx, tt, rr, zx-r,
gianelli reverse, extra, record,
yasuni r, z
tecnigas next-r, trek, rs2
laser x-pro
ja bi uzeo ginaelli reverse...jer stoji prejebeni na novom sr-u a i daje jako dobre rezultate...
--- Kraj citata ---
hvala...kakve zx daje rezultate....rr mi je predobar samo sto sto se ne proizvodi vise a i tesko ga je nać
luna500rr:
--- Citat: roxyy - 22 Srpanj, 2010, 08:24:37 ---hvala...kakve zx daje rezultate....rr mi je predobar samo sto sto se ne proizvodi vise a i tesko ga je nać
--- Kraj citata ---
To su ti inace dva najgora, hrdjaju, preglasni su, preskupi su obzirom koliko vrjede zapravo, najbolji ti je gianelli reverse ili record...
ZX, TT, RR, Gianelli extra, next, yasuni z... su malo slabiji po preformansama...
Ginaelli Reverse, record, yasuni r, rs2... su malo jaci po preformansama...
roxyy:
--- Citat: luna500rr - 22 Srpanj, 2010, 08:52:45 ---To su ti inace dva najgora, hrdjaju, preglasni su, preskupi su obzirom koliko vrjede zapravo, najbolji ti je gianelli reverse ili record...
ZX, TT, RR, Gianelli extra, next, yasuni z... su malo slabiji po preformansama...
Ginaelli Reverse, record, yasuni r, rs2... su malo jaci po preformansama...
--- Kraj citata ---
najmanji problem sto hrđa...tt nebi uzeo jer mi nije nesto a zx i rr su mi dobri ali bi prije uzo rr.....nije mi ni reverse loš.....
funkyzg26:
definitivno record ja ga imam i motor leti bogte koda sam na drugi motor sjeo duplo brže ubrzanje do 60 i onda krene sporije ubrzavat al meni je skinuta blokada na početku grane tak da se malo jače i dere ali zato i jače čupa prebolestan je spuh ak si u zgu možeš ga doč pogledat i probat da vidiš perfomanse :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju