Tehnički kutak > Injection

Malossi digitronic kit

<< < (5/7) > >>

Iwo SR Tuono:
ja imam komplet instalacije od karba, cijenu nebi znao rec al eto, nek bude 500kn, pa se i dogovorimo još  :dontknow:

radilica ide jer su blokovi isti, mjesto di ide kompresor je izrezano na svakom bloku tako da nije ništa duže kraće, jednostavno sve paše,samo su oni stavili drugu radilicu, kompresor, druga glava s injektorom i to sve našarafili i vozi

po meni treba složit ovako

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621640896784&target=productdetail&category1=A%3AA_APRILIA%3AA_APRILIA_SR50FUNAPR&category2=CAT%3ACAT_ZYLINDER

Yasuni carrera c21

dellorto 19/21

multivar i ostale stvarčeice i taj setup bi trebao otkidati sve i svakog

B.E.G.A:
Čim dodjem kuci sa mora krecem u biznis,rasprodati sve od techa: Polini Sport,Malossi ECU,Polini ventil,Malossi VL12,Malossi Fly,Tecnigas itd itd.

Vidio sam da neki lik oce mjenjat carb za tech? Mislim da je nikola18 iz zga,sta velite?

Ma ne nebi C21 nego C16,jel ide na saraf od minarellija gore?
Jbt Italkit Alu je 150€ pa to je skroz jeftino,tolko obicni base kosta.
Radilica bi isla BGM evolution+iglicasti,cca 120€.
Karb Dellorto 21 samo ne znam jos koji,to ce bit s vremena na vrijeme,naravno manual cok i prirubnica pod 45.

Iwo SR Tuono:
i trebao bi bit negdje u rangu sa 2+/nardo setupom na minarelliju

:icon_thumright:

mjenjaj se s tim tipom jel ionako ćeš slagat blokove od nule

Daci:
 ja ne bi ital kit...ja bi heba..jači je malo...sad baš gledam po shopovima i nemaju ga više :(  onda italkit ..uz njega dobiješ adapret tak da pašu auspusi sa minarellia

B.E.G.A:
E sad da se informiran,jer sam zagrizo totalno  :icon_biggrin:

Kako je taj Italkit Alu tako jeftin ?
Kolika je njegova trajnost ? Znam da ako je dobro uštelan i redovno održavan svaki kit može durat gro gro kilometara,ali onak realno,ipak je to midrace.
Koliko bi bila njegova snaga sa Yasuni city 16 i na koliko okr/min bi se to vrtilo ?

Setup : Italkit Alu 70ccm 150 €
           Yasuni City 16 (minarelli) 240 €
           BGM evolution radilica + igličasti 120 €
           Dellorto 21 PHB ... to se moram još dobro raspitat. 100 €
           I ostale trengulije Multivar,Delta,Kevlar,V-Force3,itd itd.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju