Tehnički kutak > Injection

Malossi digitronic kit

<< < (6/7) > >>

ive_91:
ak ces ic u rasprodaju, mene zanima polini ventil i malosi ecu :D
i naravno par ostalih sitnica kao glava sa injektorima, pumpa benze, tps, kompresor.. uljna pumpa.. i tak..

B.E.G.A:

--- Citat: ive_91 - 21 Srpanj, 2010, 20:10:53 ---ak ces ic u rasprodaju, mene zanima polini ventil i malosi ecu :D
i naravno par ostalih sitnica kao glava sa injektorima, pumpa benze, tps, kompresor.. uljna pumpa.. i tak..

--- Kraj citata ---

Mislim da cu Polini Sport prodavat sa Polini casicom kako se i dobije u paketu,jer ak prodam casicu kit ce mi ostat doma i nece ga nitko htjet ;)

A za ostalo se dogovorimo s vremena na vrijeme ;)

Daci:
evo port mapa ital-kita

Uploaded with ImageShack.us

ital kit na piaggiu ima oko 13 ks ... i kažu da je dosta trajan.....to port mapa je slična jako due + za piaggio

B.E.G.A:
Počeo sam lagano dogovarat blok za zamijenu  :icon_biggrin:

E sad želim vaše stručno mišljenje,taj njegov blok nije složen,kaže da su svi dijelovi u kutijama i vrećicam,i da ništ ne fali,nova je radilica,koju treba stavit gore BGM evolution,mene zanima koliko je pametno uzet taj blok,jer se bojim da mi neće falit neke stvari.

ive_91:
mislim da ti nemna kaj puno falit.. tj. ako je getriba slozena koliko znam kod radilice nema podloska nikakvih tako da lezajevi, semerinzi blokovi i brtve ako idu između blokova na karbu.

btw. ste vi ziher da ide mina kit na morini i kakve drke treba sve oko tog.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju