Tehnički kutak > Injection

Malossi digitronic kit

<< < (4/7) > >>

B.E.G.A:
Mogu reci da to i nisu neki novci,ako se da naci nesto u dobrom stanju sa strujom odma bi uzeo.

Sta onda sa uljnom pumpom,jel i nju od karba?

ive_91:
ako se dobro sjecam. na tech blokove cak mislim da nemoze uljna, ili ima rupa pa gore cep plasticni..

ako bas hoces uljnu onda svakako od karba, makar milism da ti je bolje bez uljne imat stvar jer je sigurnije..

samo racunaj si kako bilo da bilo 1l = 1000 km.
5l = 100 km.

nema vise 1l ulja na 3000 km. i 3l = 100 km.

B.E.G.A:
Gle 1500km nisam napravio od prosle godine,ne vozim se vise toliko pa zato i bi presao na karb i lagano ga slagao na midrace.
Ako neko zna nekoga da ima ocuvan komplet blok sa svime i strujom nek mi javi ;) 

Daci:
ak ćeš slagat mid race tak i tak onda nemreš ništa od tuning dijelova koje imaš iskoristit....radilica ide u ditech blokove...al nemreš imat uljnu pumpu jer je na ditechu ta rupa zatvorena...a i računaj si da je za morinija najjači kit hebo naston replica...koji ima 13 ks i za koji sam čuo da se više ne proizvodi..tj da su ga nedavno prestali proizvodit

ive_91:
ak te zanima ja ti mogu provjerit za instalacije doma od karba..

off:

ja sam jednom prilikom skoro uzeo scvikanu srku morini lc. radi dekla kurble, za nekih 1500 kn. i mislio sam si ju slozit sam za spucavanje onak prek qurca..

al nisam mogo nac niti jedan rabljeni kit, a nekako mi se nije davala masna lova za kit koji bas i nema neke lude performanse tj. za malo vece pare bi na mina/pia imao kit koji bi davao 15 ks to je mana morinija.

pogledaj si po oglasnicima zna bit takvih srki.. nedavno je bila za 2000 i nest srk-a pali vozi malo pogrebana morini lc karb. papire imala i sve..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju