Općenito > Oprema
Rukavice, hlace -Rijeka
Genesis051:
A, jbtga... stvarno sam neinformiran po tom pitanju, da si me "uhvatio" pred 10-ak godina, tad sam u 2 navrata osobno pretražio neke dućane i pokupio brojeve tf. za pružiti jednom frendum i kasnije jednoj kolegicim informaciju...
sad sam u banani (da jednoj... u bananama !!! ) s vremenom, ne stižem ništa obaviti...
A ostali "primorci-gorani" uopće ne "surađuju" (nitko od ostalih ne sudjeluje :( )...
Oklop:
--- Citat: Genesis051 - 23 Rujan, 2007, 00:18:21 ---A, jbtga... stvarno sam neinformiran po tom pitanju, da si me "uhvatio" pred 10-ak godina, tad sam u 2 navrata osobno pretražio neke dućane i pokupio brojeve tf. za pružiti jednom frendum i kasnije jednoj kolegicim informaciju...
sad sam u banani (da jednoj... u bananama !!! ) s vremenom, ne stižem ništa obaviti...
A ostali "primorci-gorani" uopće ne "surađuju" (nitko od ostalih ne sudjeluje :( )...
--- Kraj citata ---
ma i ja sam u banani s vremenom, a odavno ni sma nisam kupovao neki komad opreme...a sad moram i za sebe i za curu...
i imas pravo, susedi uopce ne suradjuju, mislio sam da ce biti malo vishe odgovora, a ne da cemo se nas dvoje dopisivati:D
vuk:
Što se tiće jakne mogu ti preporućit clover, nisam se nikad smrznio u njoj,probo sam još i IXS i M-tech samo nisu mi se svidjele, rukavice imam dainese ali mogo bi i ja nabavit neke toplije. e sad ja neznam gdje bi u rijeci mogo nabavit clover pošto sam iz SB, znam da u zagrebu na kustošiji ima trgovina.
Oklop:
--- Citat: vuk - 23 Rujan, 2007, 09:56:24 ---e sad ja neznam gdje bi u rijeci mogo nabavit clover pošto sam iz SB,
--- Kraj citata ---
pa recimo da zadnjih 3 mjeseca svakodnevno prolazim pored ducana i da sam ga tek danas primjetio :D
đino motori u jušićima...
master_o_fight:
pa ako nisi tamo kupio imas u uvex-u u ciottinovoj svu opremu(kacige,jakne,hlace...)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju