Općenito > Oprema
Rukavice, hlace -Rijeka
black-rox:
--- Citat: Oklop - 20 Rujan, 2007, 09:01:19 ---Moze mala pomoc. Jutros mi se malo prsti smrzli, pa mi se ucinilo da je mozda vrijeme za nove rukavice, sto toplije to bolje. Zna li tko gdje se moze naci nesto kvalitetno i toplo u Rijeci? Isto tako mi trebaju i nekakve hlače koje mogu navuci preko traperica, da mi bude malo toplije u sljedecim mjesecima, tj cijelu zimu:)
a mogla bi i nova kaciga i nova jakna, kad se vec trosi (valjda ce biti nesto od ovih dionica T-ht-a:))
--- Kraj citata ---
Rukavice a-pro AVE na piramidi
Oklop:
--- Citat: black-rox - 23 Listopad, 2007, 16:05:54 ---Rukavice a-pro AVE na piramidi
--- Kraj citata ---
rukavice vec rijesio i to bas kod njih, samo ne apro nego tucanourbano...toplije :)
Genesis051:
...(pod)lače sam jučer kupio kod Honde Ruting na Turniću...
Bio danas jedan krug do petrolejske, preko Viškova, i vratio se doma, na Krimeju...
Jako dobro :icon_thumright:
Jest' da si na hladnom zraku... ali taj zrak je isti i pri 70 Km/h...
Nema onog chill effect-a, kad si na motoru, da pomišljaš da si na 10 stupnjeva nižoj temperaturi (a i dalje se pothlađuješ)... jednostavno, to je to... nema propuhivanja... toplo za unutarnju stranu butina, meni, koji sam na (makar najmanjem cruiseru, ipak ) širokom motoru... a i između butina :icon_biggrin: ;D :icon_biggrin:
Cijena: "Hallo Bing, kako brat..." prava sitnica... :toothy9:
Doomsday:
Gene, svaka čast... Ja san uzeja neke skijaške, ali bojin se da su bile DRY a ne TERMO... Ma isto možda i bolje... Sad ih mogu obuć ispod pamučnih dugih gaća ako bude STVARNO zima, a odvodit će mi znoj sa kože, dok bi kad je onako, srednje zima, tribale bit ugodne i nakon vožnje, u nekom kafiću... Valjda... :toothy3:
Aj, nadan se da će mi uskoro skut napokon doć, sređen i sa novin gumama, pa ako učini vrime jedan vikend, testirat ću ih i svu ostalu opremu... Znan da ako budeš moga, tebe ću vidit, a nadan se da će još ekipe bit za avanturu... :zubo:
Genesis051:
Nedjelja, 04.11. 75% sigurno idem u Split na Deep Purple...
Pa se možemo (ovaj put zaozbiljno ;D) srest na kavi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju