Općenito > Oprema

Rukavice, hlace -Rijeka

<< < (4/4)

Genesis051:
Znaš kako ide... "rupa u obrani" se sad preselila...
Sad osjećam gdje mi još "curi" manjak garderobe... morat ću kupit potkapu... hladno mi na bradu i dio vrata... imam windproof traku za oko vrata, i  sa potkapom, pretpostavljam, ću dopunit nedostatak...
Već sad imam preko 3 Kg Kn moto-garderobe na sebi...  :laughing7:
Istina, jaknu nisam platio puno (samo 31 Kn: Moto klub 20, i 3 SMS poruke po 3,60 Kn), ali, jakna je jakna...

Doomsday:
Aj, probaj improvizirat s nekim materijalom zatvaranje kacige ispod brade...

Neki imaju tu fixni poklopčić koji ne moraš micat kad skidaš/stavljaš kacigu na glavu, pogledaj na skupljim Nolan modelima kako to funkcionira... Imaš šemu od HJC-a di je manji prednji dio fixno postavljen, a onda drugi dio se otvara, preklapa kad skidaš/stavljaš kacigu a fixira se čičkom, i tako potpuno zatvori rupu ispod brade...

Ako tako nešto izvedeš, nećeš tribat potkapu, a brada će ostat topla... Zaglaviš skroz naprid ispod gumenog obruba fixni dio, a ostatak na preklop, imaš samoljepljivu čičak-traku, zalipiš koliko ti triba na kacigu (pomogneš se sekundnim i lipilom strpljenjem ako je ljepilo na traki nedovoljno) i to najbolje onaj mekani dio, a grubi dio zalipiš na kraj tog jezičca (a možeš ga malo i uvatit koncem, da se lipilo ne odlipi) i tako efikasno zavoriš kacigu odozdo, smanjiš podhlađivanje brade i vrata a ujedno smanjiš i buku kacige...

:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju