Općenito > Propisi
Kazna
Punisher:
--- Citat: Galjego - 19 Rujan, 2007, 15:56:07 ---
--- Citat: Punisher - 19 Rujan, 2007, 11:58:23 ---A probaj nešto izvaljati na sudu, ako ne uspije dobivaš kaznu 100% i to radi vožnje bez vozačke i bez kacige...
A možda bolje da priznaš pa će ti radi toga dati manju kaznu, bar je meni tako bilo iako sam i na tu kaznu uložio žalbu :laughing7:
--- Kraj citata ---
E pa to te pitam...za prvu znam da ce mi je oprostit kad se pojavim na sudu, tj. da ce mi dat ukor i pusitit me ća kuci...to je sto posto sigurno...a sad za ove ostale kad dođu neznam sta ću...jesu ti prihvatili žalbe?!
--- Kraj citata ---
Još čekam da mi dođe rješenje na žalbu, u krajnjem slučaju ću se probati izvući sa još kojom žalbom pa da ode u zastaru.
Inače ako se sa prvim pozivom i prekršajem izvučeš uz opomenu, druge prekršaje priznaj jer će ti bar dati blažu kaznu, pa poslije radi kako oćeš.
marko.p:
--- Citat: Galjego - 19 Rujan, 2007, 15:56:07 ---
--- Citat: Punisher - 19 Rujan, 2007, 11:58:23 ---A probaj nešto izvaljati na sudu, ako ne uspije dobivaš kaznu 100% i to radi vožnje bez vozačke i bez kacige...
A možda bolje da priznaš pa će ti radi toga dati manju kaznu, bar je meni tako bilo iako sam i na tu kaznu uložio žalbu :laughing7:
--- Kraj citata ---
E pa to te pitam...za prvu znam da ce mi je oprostit kad se pojavim na sudu, tj. da ce mi dat ukor i pusitit me ća kuci...to je sto posto sigurno...a sad za ove ostale kad dođu neznam sta ću...jesu ti prihvatili žalbe?!
--- Kraj citata ---
kako si ti siguran da će ti prvu oprostiti,nebudi baš previše siguran....
ostale ćeš morat platiti,samo muljaj da manje platiš....
Galjego:
Siguran sam jer je tako svim maloljetnicima dosada bilo da im se prvi prekršaj oprosti uz ukor!
Za sljedeće me zanima dali odugovlačenjem neprimanja kazne, i kasnijom žalbom može otići u zastaru!
Punisher:
--- Citat: Galjego - 19 Rujan, 2007, 20:11:12 ---Siguran sam jer je tako svim maloljetnicima dosada bilo da im se prvi prekršaj oprosti uz ukor!
Za sljedeće me zanima dali odugovlačenjem neprimanja kazne, i kasnijom žalbom može otići u zastaru!
--- Kraj citata ---
Možda može, možda ne može, nećeš znati dok ne vidiš kako će ispasti...
Genesis051:
--- Citat: mrcina - 19 Rujan, 2007, 14:54:34 ---sad zbroji sve kazne i stavi to na kup.
da si išao polagati i kupio kacigu još bi ti ostalo love od kazni da platiš forumašima cugu.
--- Kraj citata ---
Ehhh... Mrcina... to ti ovi mladi teško "usvajaju" ::)
Lakše uđe u glavu ovako : na teži način...
Ja sam se usro od straha, kad su mi moji stari rekli: "ne vozi se, dok ne položiš !" (napravio par krugova sa Pony Expressom od starijeg brata) I nisam se (više) vozio !
I kupili su mi (tada) Automatica, ali i kacigu uz njega... I nosio sam ju ! Ali ne na laktu, negdje na motoru i gdje sve ne (samo ne na glavi)...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju