Općenito > Propisi

Kazna

(1/5) > >>

Galjego:
Upravo sam primia na kućnu adresu kaznu za moped....policija me štopala, nisam imao vozačku jer sam maloljetan (16 god 7 miseci), nisam tada nosio kacigu, došao mi je poziv sa suda...sta mi je sada raditi...Ovo mi nije jedina, za kojih mjesec bi trebale stići dvije...

Recite mi dali ću to trebati platiti?! I s obzirom d ami nije jedina hoću li dobiti samo ukor na sudu ili?!

Hvala

Punisher:
A probaj nešto izvaljati na sudu, ako ne uspije dobivaš kaznu 100% i to radi vožnje bez vozačke i bez kacige...

A možda bolje da priznaš pa će ti radi toga dati manju kaznu, bar je meni tako bilo iako sam i na tu kaznu uložio žalbu  :laughing7:

mrcina:
sad zbroji sve kazne i stavi to na kup.

da si išao polagati i kupio kacigu još bi ti ostalo love od kazni da platiš forumašima cugu.

Galjego:

--- Citat: Punisher - 19 Rujan, 2007, 11:58:23 ---A probaj nešto izvaljati na sudu, ako ne uspije dobivaš kaznu 100% i to radi vožnje bez vozačke i bez kacige...

A možda bolje da priznaš pa će ti radi toga dati manju kaznu, bar je meni tako bilo iako sam i na tu kaznu uložio žalbu  :laughing7:

--- Kraj citata ---

E pa to te pitam...za prvu znam da ce mi je oprostit kad se pojavim na sudu, tj. da ce mi dat ukor i pusitit me ća kuci...to je sto posto sigurno...a sad za ove ostale kad dođu neznam sta ću...jesu ti prihvatili žalbe?!

Doomsday:
Nebi bilo loše da malo popuniš profil, da znamo bar donekle s kim pričamo... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju