Općenito > Propisi
Kazna
marko.p:
kad dođe poštar neka netko od tvojih kaže da te nema doma da si u školi,onda drugi put je preuzmi,pa piši žalbu i tako na vrhovni ovo ono ali u tvom slučaju ne vrijede žalbe i ostale gluposti jer nemaš se na šta izvuć kad češ dobiti više kazni....
speed:
--- Citat: marko.p - 20 Rujan, 2007, 19:13:27 ---kad dođe poštar neka netko od tvojih kaže da te nema doma da si u školi,onda drugi put je preuzmi,pa piši žalbu i tako na vrhovni ovo ono ali u tvom slučaju ne vrijede žalbe i ostale gluposti jer nemaš se na šta izvuć kad češ dobiti više kazni....
--- Kraj citata ---
kako si mi ti rekao,onda bi se ja morao izvuc,ipak ja sam dobio samo jednu kaznu u zivotu,za sada,nadam se da me nece uhvatit jos pola godine :toothy3:
marko.p:
gle speed,tebi sam sve objasnio i izvuć češ se,sigurno....ali kolega jako teško....
speed:
--- Citat: marko.p - 20 Rujan, 2007, 20:04:13 ---gle speed,tebi sam sve objasnio i izvuć češ se,sigurno....ali kolega jako teško....
--- Kraj citata ---
pa ako on misli da ce se izvuc iz tri cetri prekrsaja,onda ja prakticni ne moram ni pomisljat na to
p.s.zahvalan sam marko sta mi je pomogao,jos ti se javim kad stigne rjesenje
Galjego:
--- Citat: marko.p - 20 Rujan, 2007, 20:04:13 ---gle speed,tebi sam sve objasnio i izvuć češ se,sigurno....ali kolega jako teško....
--- Kraj citata ---
Ako ti nije problem jel imaš možda preko worda napisano pa d ami pošalješ kako žalba treba izgledati...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju