Općenito > Propisi

Kazna

<< < (4/5) > >>

Punisher:

--- Citat: marko.p - 20 Rujan, 2007, 19:13:27 ---kad dođe poštar neka netko od tvojih kaže da te nema doma da si u školi,onda drugi put je preuzmi,pa piši žalbu i tako na vrhovni ovo ono ali u tvom slučaju ne vrijede žalbe i ostale gluposti jer nemaš se na šta izvuć kad češ dobiti više kazni....

--- Kraj citata ---
:laughing7: :rofll: jesi smišan, ako mu je itko doma on mora preuzeti i potpisati se, neće se preuzimati jedino ako nema nikoga doma, e sad kako ćete dobiti drugu poštu...  :laughing1: :laughing9:

Galjego:

--- Citat: Punisher - 21 Rujan, 2007, 11:06:54 ---
--- Citat: marko.p - 20 Rujan, 2007, 19:13:27 ---kad dođe poštar neka netko od tvojih kaže da te nema doma da si u školi,onda drugi put je preuzmi,pa piši žalbu i tako na vrhovni ovo ono ali u tvom slučaju ne vrijede žalbe i ostale gluposti jer nemaš se na šta izvuć kad češ dobiti više kazni....

--- Kraj citata ---
:laughing7: :rofll: jesi smišan, ako mu je itko doma on mora preuzeti i potpisati se, neće se preuzimati jedino ako nema nikoga doma, e sad kako ćete dobiti drugu poštu...  :laughing1: :laughing9:

--- Kraj citata ---

Nije smisan..jer ej mene postar pta ocu li preuzet...u nekad otac zna ne potpisati...neisi u pravu...bar su u nas takvi postari

speed:

--- Citat: Galjego - 20 Rujan, 2007, 22:08:00 ---
--- Citat: marko.p - 20 Rujan, 2007, 20:04:13 ---gle speed,tebi sam sve objasnio i izvuć češ se,sigurno....ali kolega jako teško....

--- Kraj citata ---

Ako ti nije problem jel imaš možda preko worda napisano pa d ami pošalješ kako žalba treba izgledati...

--- Kraj citata ---
gle ti se mozes izvuc iz jedne kazne,ali ove druge ces 100% dobit,tu ti ne pomaze ni jedna zalba

Genesis051:

--- Citat: Galjego - 21 Rujan, 2007, 13:54:20 ---
--- Citat: Punisher - 21 Rujan, 2007, 11:06:54 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Nije smisan..jer ej mene postar pta ocu li preuzet...u nekad otac zna ne potpisati...neisi u pravu...bar su u nas takvi postari
Naš se poštar sam potpiše, i pusti u sandučiću "preporuku" (privatna jednokatnica, ja na katu, dolje drugi stanari)...  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

marko.p:
sad sam ja kao smješan,daj molim te....

neka ti mama ili tata potpišu da su preuzeli kaznu a ti na sudu kažeš da je nisi dobio pa ćeš vidjet ko će najebat....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju