Pozdraf....
Daklem, skinuo sam 2 blokade u Forticaru na 1000 km (variomat i auspuh) za 230 kn (ako nekog zanima
) i sad mi se događa da ponekad kad krećem dodam gas i čujem da okretaji rastu ali motor se ne miće s mjesta. Doduše to traje nekoliko sekundi i onda poćne polako kretati a ponekad iz prve primi kak treba pa sad neznam u čemu bi mogao biti razlog i problem ? E da, to se počelo događati nakon skinute blokade...
Druga stvar je što ga s mojih 92 kg uspijem nagurat do 60 km/h bez problema a onda do 70 moram imat dobrih kilometar bez usporavanja a nakon nekoliko kilometara (2 možda...) ide i do 75 km/h e pa sad mene zanima šta taj motor nebi trebao ići brže i lakše postizati brzinu ?
Treća stvar koja me mući je prekratak zadnji blatobran pa me po kiši užasno zašprica po leđima, a ne znam kako bi to riješio osim da negdje probam nabaviti onakav dodatan blatobran kakav imaju Runner-i
Ima li tko ideju kako to riješiti ili gdje da kupim takav blatobran?
Zadnja stvar (zasada
) koja me muči su prednja svijetla, kratko svijetlo mi svijetli jako slabo dok stojim na mjestu i tek kad krenem svijetli normalno (da li je to i kod drugih speedfightova tako ?) a ona dva mala okrugla svijetla (pozicije
) ljevo i desno od dugog i kratkog svijetla mi uopće ne svijetle, a pretpostavljam da bi trebala... Da li i drugima ne svijetle ?
Evo to su moji Speedfight 2 problemi pa ako ima netko tko mi može pomoći bio bih mu jako zahvalan....
BTW, skuter je kupljen nov i još je pod garancijom, sad ima 1300 km...
Pozdraf...