Općenito > Generalno o skuterima
Koliko je vas sa skutera preslo na neku mocnu pilu???
zmijavci:
--- Citat: luna500rr - 14 Srpanj, 2010, 10:56:07 ---Trosio bi ti 6l al isa bi bolje od jamahe, jebes motor kad nemos stavit puvalicu nanj, tako sa nardon nabijes gas to vristi kida kolje ubija bikari baca u jamu a traje vise od dvi iljade :headbang:
--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy9: :toothy9:
veka84sb:
Evolutione.... prvo auto...onda su se zaredali moji dvotockasi
:kineska kopija Yamahe (3500km) :BangHead: ->Gilera Runner 50 (12.000km) :headbang:->Gilera Mxr 160 (cca 10km) ->Hyosung GT650R (za sada 7,500km) :party0049:
Motor i skuter ne mozes niti na jedan nacin i nikako usprediti!
Skuter je sasvim drugaciji oblik zabave od motora! Skuteri su No1 za grad ! Motor za sve ostalo. Na skuteru se mozes opustiti i prziti po gasu koliko te volja ,skuter prasta greske. Motor zahtjeva puno koncentracije i opreza ,ne trpi ni najmanje greske na rucici gasa!
Skuter- bezbrizna zabava i financiski neusporedivo laksi
Motor - brzo naucis zakone fizike, nikada se ne smijes opustiti!
Za cijenu odrzavanja motora ,na skuteru bi si mogao svake godine priustiti novi setup!
steeef:
bezbrižna zabava je možda na kinezu il serijali 50cc...al nakitana sedamdesetka il skuter veće kubikaže je već druga stvar..
skuter zna iznenadit itekak..a na većem je princip vožnje skoro isti ko i za motor..osim mjenjača..zakoni fizike vrijede jednako za skuter i za motor..
luna500rr:
--- Citat: stefek - 14 Srpanj, 2010, 12:50:12 ---bezbrižna zabava je možda na kinezu il serijali 50cc...al nakitana sedamdesetka il skuter veće kubikaže je već druga stvar..
skuter zna iznenadit itekak..a na većem je princip vožnje skoro isti ko i za motor..osim mjenjača..zakoni fizike vrijede jednako za skuter i za motor..
--- Kraj citata ---
Da nakitan skuter je nesto opasniji, al samo na losem terenu ili kad se dobro zaleti, u normalnoj voznji isti qurac...
Nisu ni svi motori tako opasni, zaprimjer oni kineski ac 125 na brzine ima chopera, sportiva, neidu nego 100 ubrzavaju ko nakitan skuter, mos im puni gas cjelo vrjeme prije ce se pokvarit nego ces past s njega... Pokusao sam vozit i cbr 1000 zuto-plava uredna sportski ispuh ono je cudo ako nisi dokraja kvacilo stiskao na leru vrti kotac u mjestu, ubrzaje onoliko koliko das gasa, ma strasno :notworthy:
Skuter je majka, pogotovo serijala, cjeli dan full gas nepotrosi nista a provozas se ko covik :laughing7:
ForRace3:
Neki dan sam bio na semaforu i dopalio je do mene MT-03 i frajer kaze "vidi ovo prdekalo, nit filter nemas gore, kako to uopce ide" a ja mu odg: "hehe nemoj podcjenjivat" i kad se upalilo zeleno, ja pun gas i nema njega sve dok nije prebacio u trecu...i onda mi malo sutra na benzinskoj rece "j#bote iznenadio sam se kako ta cuda mogu tako ic" :)))
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju