Općenito > Generalno o skuterima
Koliko je vas sa skutera preslo na neku mocnu pilu???
yamaha544:
bicikl-->tomos-->yamaha aerox....dalje neznam sta ce bit xDD
Deny:
Honda vision >sf2 100 cc crash :toothy9:>Aerox>I bice cagiva neka :)
zmijavci:
--- Citat: luna500rr - 13 Srpanj, 2010, 19:29:29 ---Kupi kit i nemoze ti yzf nista :toothy3:
--- Kraj citata ---
a trosi 5-8litara....a sa yamahicom lagano krstaris sa 2.5l... :toothy3: :toothy3: :toothy3:...e razlika bome razlika....a di jos sarafljenje svaki dannn...dosta dosta..nego yamahicu i pomalo
ive_91:
vecinom ekipa kaj tak prolazi ti nije na forumima svaki dan ili tak nkj.
ak ti je 125 2t. mocna pila onda: bicikl-tomos-skuter-mito evo.-skuter..
i skuter koji sad kupim nadam se da ce ostat kod mene za uvijek jer se neisplati prosto receno imat motor veci jaci za neke pi*darije, na skuteru sam za 50 kn proso skoro 200km. na mitu prodjem oko 80-100 km. nekad znam i proc 50 km kad me ima zuta minuta.. al nije samo to, lanac, lancanici, gume, ulje, registracija
luna500rr:
--- Citat: zmijavci - 13 Srpanj, 2010, 21:23:50 ---a trosi 5-8litara....a sa yamahicom lagano krstaris sa 2.5l... :toothy3: :toothy3: :toothy3:...e razlika bome razlika....a di jos sarafljenje svaki dannn...dosta dosta..nego yamahicu i pomalo
--- Kraj citata ---
Trosio bi ti 6l al isa bi bolje od jamahe, jebes motor kad nemos stavit puvalicu nanj, tako sa nardon nabijes gas to vristi kida kolje ubija bikari baca u jamu a traje vise od dvi iljade :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju