Općenito > Generalno o skuterima
Koliko je vas sa skutera preslo na neku mocnu pilu???
ForRace3:
--- Citat: luna500rr - 14 Srpanj, 2010, 13:00:04 ---Da nakitan skuter je nesto opasniji, al samo na losem terenu ili kad se dobro zaleti, u normalnoj voznji isti qurac...
Nisu ni svi motori tako opasni, zaprimjer oni kineski ac 125 na brzine ima chopera, sportiva, neidu nego 100 ubrzavaju ko nakitan skuter, mos im puni gas cjelo vrjeme prije ce se pokvarit nego ces past s njega... Pokusao sam vozit i cbr 1000 zuto-plava uredna sportski ispuh ono je cudo ako nisi dokraja kvacilo stiskao na leru vrti kotac u mjestu, ubrzaje onoliko koliko das gasa, ma strasno :notworthy:
Skuter je majka, pogotovo serijala, cjeli dan full gas nepotrosi nista a provozas se ko covik :laughing7:
--- Kraj citata ---
steeef:
kod nesposobnog vozača je i bicikl opasan..
uopće ne govorim o snazi i krajnjim brzinama...samo o ciklistici i zakonima fizike...2 kotača su 2 kotača..s tim dae neki veći motor upravljiviji po krivinama itd zbog težišta,ovjesa i kotača od jednog skutera sa malim kotačima..
u krajnem slučaju nebitno..
imam u planu uzet si shiver 750,za mene odličan motor,dovoljno snaga i brzine..i još k tome 2 cilindara pod 90 stepeni..ali skuter bude ostal,tj oba,hehe
da nebi ko baje u našem gradu išel sa iljadu kubika motor do špice na kafu itd
sfreak:
ja sam i dalje na skuteru, iako vozim auto najvise...ali navozio sam se bratovih motora kao i od njegovih frendova (nisam sad nabijao neke kilometre al tu i tamo sam prosao djir), kao recimo R1, GSX-R 600 i ZX-10R...
ali da bi volio imat motor volio bi...milijun puta radje nego skuter...samo nemam novaca za to...ali kad bude ili supermoto kao prvi izbor ili neki v2 naked...Duke II mi je tiha patnja ;D
Biker(ss):
zundapp > tomos 15 > sf2 > yamaha r1 (naturpijana od ujaka-180ks)
ivan_pu:
ni nakon 60 tkm provedenih na skuterima
nemam želju preči na motocikl
skuter mi je praktičniji
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju