Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning VX-a(2007)

<< < (4/14) > >>

mrcina:
znam i to je 4t mašina. ako tu kreneš onda si ga naj#bo jer za njih nema kvalitetnog tununga več igra mačke i miša sa rolicama,federima i centralnom oprugom.
pusti ti to , prodaj njega i uzmi minimalno 200/250 mašinu. ona bu te zadovoljila startom i brzinom.
sve ostalo je relevantno.

Mr J:

--- Citat: alan_vx - 17 Rujan, 2007, 22:39:18 ---Mr J imas li msn ili tako nest?

--- Kraj citata ---

Imam... imas sve u mom profilu...

SF2osk:

--- Citat: mrcina - 17 Rujan, 2007, 22:35:44 ---ovo nema smislka. nije gušt nabrijati novo več od starog napraviti novo i dobro.

--- Kraj citata ---
potpisssssssssssss

igor.sb:

--- Citat: mrcina - 17 Rujan, 2007, 22:40:54 ---znam i to je 4t mašina. ako tu kreneš onda si ga naj#bo jer za njih nema kvalitetnog tununga več igra mačke i miša sa rolicama,federima i centralnom oprugom.
pusti ti to , prodaj njega i uzmi minimalno 200/250 mašinu. ona bu te zadovoljila startom i brzinom.

--- Kraj citata ---

bas toga nema kod 4t toliko kao kod 2t, sto se tice stelanja prijenosa

za prvu ruku nek si momak fino uzme multivar(1000kn) i do k...., dobit ce na ubrzanju

poslje nek kupi kli i cilinda od vxr 1300kn, nek stavi dulji prijenos i to je to

dejvid:

--- Citat: igor.sb - 17 Rujan, 2007, 23:18:19 ---
--- Citat: mrcina - 17 Rujan, 2007, 22:40:54 ---znam i to je 4t mašina. ako tu kreneš onda si ga naj#bo jer za njih nema kvalitetnog tununga več igra mačke i miša sa rolicama,federima i centralnom oprugom.

--- Kraj citata ---

bas toga nema kod 4t toliko kao kod 2t, sto se tice stelanja prijenosa

za prvu ruku nek si momak fino uzme multivar(1000kn) i do k...., dobit ce na ubrzanju

poslje nek kupi kli i cilinda od vxr 1300kn, nek stavi dulji prijenos i to je to

--- Kraj citata ---

Mislim da je to najbolje jer meni samo treba da mi pise 125 ccm, da mogu vise vozio bi sada Ninju od 600 ccm  ;D , sa većim cilindrom bi trebao ići 135-140 km/h, ali onda sigurno gubim garanciju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju