Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning VX-a(2007)

(1/14) > >>

dejvid:
Pozdrav, imam novog VX-a, ima 2300 km
Ako mu krenem sređivati motor što kažete da mu prvo mijenjam? Želim dobiti što veću krajnju brzinu, sada mi ide oko 120 km/h. Da mu stavim Malossi Multivar? Vjerovatno je glupo pitanje, ali svejedno, mogu li mu mogu nekako ugurati cilindar od VXR(200 ccm), a da mi ostane isti broj motora kao da je 125 ccm?  :icon_scratch:
Predlažite još neke djelove ako hoćete.

dejvid:
Negdje sam čuo da sa dobrim auspuhom možeš dobiti kao neka dodatna 3-4 konja.  :icon_scratch: Pa ako je to istina koji auspuh preporučate?

marko.p:
neznam baš s kojim auspuhom....

stvarne brzine 120 km/h ili po skuterovom satu??

Mr J:
najbolje za pocetak sto mozes je staviti cilindar od VXR-a i staviti mallossi multivar te crvene opruge na kvacilo...

Tu bi strasno osjetio razliku...

Daljnji tuning je izrazito skup a mala je razlika u performansama...

Po papirima ce biti VX 125 a imat ces skuter od 200ccm...

Za 4t skutere ne ide rezonantni auspuh jer je drugaciji princip rada cilindra... mozes staviti protocni tipa roost, sakal, leo 4 road, ... dobit ces na zvuku ali onda trebas ustelati karburator...

alan_vx:

--- Citat: marko.p - 17 Rujan, 2007, 22:04:18 ---neznam baš s kojim auspuhom....

stvarne brzine 120 km/h ili po skuterovom satu??

--- Kraj citata ---

PISE I U KNJIZICI 120!ali za tih 120 mu treba jebena nizbrdica, realnost je 110 mozda koji km vise. moj plan je gore puknut glavu od vxr-a stavit multivar i leovince 4road. jedino me zanima kad to roknem gore gubim garanciju?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju