Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning VX-a(2007)

<< < (3/14) > >>

Mr J:

--- Citat: mrcina - 17 Rujan, 2007, 22:31:13 ---ja sam te slušao i kako sam skut dopeljao kuči na tvojoj prikolici.

--- Kraj citata ---

LOL boli te jos uvijek?!

hahaha... ja sam ti ga dovezao na prikolici a u pitanju je bila neispravna svjecica... budi malo detaljniji u opisivanju dogadjaja...  :icon_thumright:

mrcina:
ja ti reko nediraj u lava dok spava to ti je stara poslovica koja drži vodu. sve ostalo je krpanje.

ja ti kažem ako hočeš bržu i jaču mašinu kupi motor nili jači skuter a friziranje 50ccm ostavi ovima koji se bave utrkama.
to ti je skup sport na kratke staze, pogotovo kod ovih novih mašina koje imaju slabiju kvalitetu materijala te su moguče i teže posljedice.

mrcina:
ovo nema smislka. nije gušt nabrijati novo več od starog napraviti novo i dobro.

alan_vx:

--- Citat: mrcina - 17 Rujan, 2007, 22:34:16 ---ja ti reko nediraj u lava dok spava to ti je stara poslovica koja drži vodu. sve ostalo je krpanje.

ja ti kažem ako hočeš bržu i jaču mašinu kupi motor nili jači skuter a friziranje 50ccm ostavi ovima koji se bave utrkama.
to ti je skup sport na kratke staze, pogotovo kod ovih novih mašina koje imaju slabiju kvalitetu materijala te su moguče i teže posljedice.

--- Kraj citata ---

vx ima 125ccm? care care malo prakse

alan_vx:
Mr J imas li msn ili tako nest?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju