Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning VX-a(2007)
Mr J:
--- Citat: mrcina - 17 Rujan, 2007, 22:31:13 ---ja sam te slušao i kako sam skut dopeljao kuči na tvojoj prikolici.
--- Kraj citata ---
LOL boli te jos uvijek?!
hahaha... ja sam ti ga dovezao na prikolici a u pitanju je bila neispravna svjecica... budi malo detaljniji u opisivanju dogadjaja... :icon_thumright:
mrcina:
ja ti reko nediraj u lava dok spava to ti je stara poslovica koja drži vodu. sve ostalo je krpanje.
ja ti kažem ako hočeš bržu i jaču mašinu kupi motor nili jači skuter a friziranje 50ccm ostavi ovima koji se bave utrkama.
to ti je skup sport na kratke staze, pogotovo kod ovih novih mašina koje imaju slabiju kvalitetu materijala te su moguče i teže posljedice.
mrcina:
ovo nema smislka. nije gušt nabrijati novo več od starog napraviti novo i dobro.
alan_vx:
--- Citat: mrcina - 17 Rujan, 2007, 22:34:16 ---ja ti reko nediraj u lava dok spava to ti je stara poslovica koja drži vodu. sve ostalo je krpanje.
ja ti kažem ako hočeš bržu i jaču mašinu kupi motor nili jači skuter a friziranje 50ccm ostavi ovima koji se bave utrkama.
to ti je skup sport na kratke staze, pogotovo kod ovih novih mašina koje imaju slabiju kvalitetu materijala te su moguče i teže posljedice.
--- Kraj citata ---
vx ima 125ccm? care care malo prakse
alan_vx:
Mr J imas li msn ili tako nest?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju