Tehnički kutak > Injection
PureJet ostaje bez gasa
matas damir:
Kad ga nagnem ulijevo 99% ostane bez gasa i ugasi se. Kompresor više ne žviždi kao prije??? Bit će da je on, nego koliko on košta???
Daci:
a moguće da ti ne valjaju kontakti na tps-u...al opet ako ide slabije to može samo bit do mehaničke stvari...kompresija ili remen ništa drugo
matas damir:
Kompresija je u pitanju tj. slaba je. Motor nisu otvarali jer ima puno posla ali kažu da je to do prstenova tj karika???Ako je ima li itko s foruma da mi ih pod hitno nabavi za gus kit za purejeta od Malossia???
Injektore kažu da nije potrebno mjenjati, ali ja bi ih dao na čišćenje, što vi mislite???
I još jedno pitanje; da li je auspuh za promjeniti ako je vuna u njemu izgorila tj u prigušivaču??? Da li to utječe na performanse(imam isti auspuh nekih 5 godina)???
Daci:
e pa eto...pa trebaju ti karike za malossi gus...ite su za sve skutere kolko ja znam ... al pogledaj si kanale od karika kak sam ti reko...injektore nema potrebe čistit...auspuh isto nema potrebe mijenjat ...ako ti jako prdi samo stavi novu vunu unutra...možeš naručit baš za auspuhe a možeš stavit i kamenu
Kamba:
...za karike se obrati slowrideru.....a vuna u auspuh,kamena....neki stavljaju i staklenu..... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju