Tehnički kutak > Injection

PureJet ostaje bez gasa

<< < (5/6) > >>

Iwo SR Tuono:
injektore daj čistit na rezonanciju, tj samo ovaj benzinski se čisti, izać će te ispod 100kn a imat ćeš čist injektor bez kamenca i popratnih nečistoća unutra, kad je motor već raskopan zašto to i ne napravit

karike malo pogledaj mislim da ti i od polinija pašu pa možeš u ami tradeu uzet, nazovi ih trebali bi znati

a u prigušivač natrpaj vune koje nađeš po građevinskim skladištima, dat će ti one neke ostatke sigurno imaju ;)
a mislim da ima i za kupiti vunu na sipu

matas damir:
Ajde vidjet ću ako pašu od Polinija jer ako da puno ih je lakše nabaviti tj. brže, a ne bi htio da mi karika pukne pa će biti sranja, a skuter mi je jedino prijevozno sredstvo.

Zašto ne očistiti zračni???

Vuna se stavlja samo u prigušivač, zar ne???

Iwo SR Tuono:
Mozes i zracni isto,al uglavnom se benzinski daje na ciscenje

karike mislim da pasu,nek ti kazu mjere pa vidi,ako ti je klip assowerke kao i od polinija onda pasu

samo u prigusivac ide,da

matas damir:
Ovako stvari stoje...klip je nakon cca 12 000 se deformirao, već napukao i zamjenjen je u zadnji čas. Sad ide stvarno odlično, ALI problem s gasom i dalje ostaje, događa se samo danju i nikad kad je nagnut ulijevo, znači 10 % na ravnom, 90%  kad je nagnut udeseno???
Kad se tek upali ima loš minimim ,pa se gasi i tako nekih 4-5 puta???
Injektor nisam čistio i čuo sam da kod skutera nije pumpa benzine kao kod auta tj. da radi ili ne radi nego da zna zezati. po meni je nešto od ovo dvoje.

I skoro sam zaboravio, kad ostane bez gasa lagano tresem sa skuterom lijevo-desno(ako stanje na cesti i cesta to dopusti) pa se baš osjeti kako dobije opet gas, pa izgubi i kad uhvati opet krene???

Iwo SR Tuono:
to su ti neki kontakti negdje loši  :angry7:

pumpa ako radi skuter pali normalno i ide

ako nevalja skuter ne pali

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju