Tehnički kutak > Injection

PureJet ostaje bez gasa

(1/6) > >>

matas damir:
99% puta mi se dešava tokom dana po ovim vrućinama. Isti simptom kao TPS, ali njega sam nedavno presložio tj. nejgove žice spojene s elek. blokadom.
Injektori imaju preko 20 000 km. Ne puca i ne trokira i dobro pali nego jednostavno zna ostati bez gasa, nešto ga prekine, pa ili se opet pojavi dođe do gasa ili mi se ugasi.
Ide malo sporije nego inače???
Injektor??? Čišćenje ili novi???

Aerox007:
dizna ti se zastopala :toothy3:

probaj ocistit injektor, sigurno se zastopalo :dontknow:

Daci:
kompresija ...ak ide slabije ;) tj nekaj s klipom i karikama??? jel ti se to događa na većim brzinama i na full gasu??

Kamba:
...nije to do kompresije....onda bi mu se to skroz događalo.....ili nebi ni upalio.....to te jednostavno pati pure jetova komplicirana elektronika....meni se to dešavalo po vručini kad recimo malo odstojim na semaforu i hoću krenit on neće primit gas neko vrijeme i onda odjednom krene sve normalno......i dokle god vozim brže sve ok....nisam to nikad uspio riješit..... :dontknow:

ive_91:
nemojte sve odma elktroniki.. da ima na skuteru 25km zica i 250 sklopova oni svi moraju radit i skut mora ic kak trea, provjeri si pumpu goriva da ti ne gubi tlak. kompresor i na kraju krajeva dal ti je ubrizgavanje ispravno i prohodno. da nemas emulzije.. a ovo mi najvise lici koda ti se pregrije motor.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju