Tehnički kutak > Garaža
SR 150
OvErLoAd:
Mislim da je ista stvar što se same spužve tiče, ali na ovom od 50ccm se možeš uhvatit za one rukohvate, a ovi na 150 su katastrofa, nemožeš se primit kak spada.
sandro-sr:
--- Citat: OvErLoAd - 10 Srpanj, 2010, 22:55:01 ---Mislim da je ista stvar što se same spužve tiče, ali na ovom od 50ccm se možeš uhvatit za one rukohvate, a ovi na 150 su katastrofa, nemožeš se primit kak spada.
--- Kraj citata ---
da i tu je prednost 50ccc sica
igor.sb:
--- Citat: sandro-sr - 10 Srpanj, 2010, 22:21:37 ---hehhe,ok vidjet cemo
a jel bolje kupit 172ccm nego stavljat glavu,multivar,deltu,usis sredit i karb? vise se dobi samo sa 172 jel tako
--- Kraj citata ---
samo sa 172 si jaci
e sad, da se sredi malo ser cilindar, pa karb, pa multivar sumljam da bi bio daleko
sto se tice sica, meni je bolji ovaj veci sic kad se vozim sam, jer je poviseni i malo se mogu ''osloniti'' leđima, guzicom
--- Citat: OvErLoAd - 10 Srpanj, 2010, 22:55:01 ---Mislim da je ista stvar što se same spužve tiče, ali na ovom od 50ccm se možeš uhvatit za one rukohvate, a ovi na 150 su katastrofa, nemožeš se primit kak spada.
--- Kraj citata ---
bruno ne budi tetkica, ko se jos drzi za rukohvat, odvratan polozaj kad su ruke iza, udobnije je kad drzis na vlasititm nogama :binkybaby: :binkybaby: :icon_tongue:
[SB]Replica 180:
kad stavis sic od 50, onda se tesko zatvara , igor i ja bas nismo skuzili u cem je kvaka, ali ima je! ::)
makni taj bocni smejsno je kratak i stavi buzzeti za ditek..... ostalo je solidno :headbang:
zL!Ko:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 11 Srpanj, 2010, 21:05:33 ---kad stavis sic od 50, onda se tesko zatvara , igor i ja bas nismo skuzili u cem je kvaka, ali ima je! ::)
makni taj bocni smejsno je kratak i stavi buzzeti za ditek..... ostalo je solidno :headbang:
--- Kraj citata ---
a mozda cu se sa sestrom mjenjat, ja njoj ovaj a ona meni od pedestke sic. A bocni je stvarno katastrofa, kad ga iskrivim- nevalja, pokrivim na drugu stranu jos gore. znaci za diteka mi bocna treba? aj baci link neki
ps: ti sljaka kufer?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju