Tehnički kutak > Garaža

SR 150

<< < (5/14) > >>

igor.sb:
tesko je rec

nikasil je losije kvalitete neg ser, ser je skoro pa ne poderiv

e sad ako alfina mhr replica broji pun k...km, zast ovaj ne bi upola toliko  :dontknow:

vidjet cemo za god dvije  :laughing6: :laughing6: kom ce krepat

mhr-team:
odlična sr-ka... sve što bi napravio na njoj je da bi stavio sic od 50-tke i undertail... ostalo sve 5
sad retrovizori jbg... policija, razumijem...

sandro-sr:

--- Citat: igor.sb - 10 Srpanj, 2010, 22:16:35 ---tesko je rec

nikasil je losije kvalitete neg ser, ser je skoro pa ne poderiv

e sad ako alfina mhr replica broji pun k...km, zast ovaj ne bi upola toliko  :dontknow:

vidjet cemo za god dvije  :laughing6: :laughing6: kom ce krepat

--- Kraj citata ---
hehhe,ok vidjet cemo
a jel bolje kupit 172ccm nego stavljat glavu,multivar,deltu,usis sredit i karb? vise se dobi samo sa 172 jel tako

zL!Ko:

--- Citat: mhr-team - 10 Srpanj, 2010, 22:19:50 ---odlična sr-ka... sve što bi napravio na njoj je da bi stavio sic od 50-tke i undertail... ostalo sve 5
sad retrovizori jbg... policija, razumijem...

--- Kraj citata ---

a sic od pedesetke mi je dosta neudobniji od ovog, pogotovo za suvozaca. A kit sam siguran da necu stavit tako brzo, nekako mi zao na ovaj motor. al zasad :D

sandro-sr:

--- Citat: zL!Ko - 10 Srpanj, 2010, 22:44:05 ---
a sic od pedesetke mi je dosta neudobniji od ovog, pogotovo za suvozaca. A kit sam siguran da necu stavit tako brzo, nekako mi zao na ovaj motor. al zasad :D

--- Kraj citata ---
pa nije bas neudobniji,za suvozaca izgleda ovaj bolje,ali mi prijatelj kaze da mu je ovaj od 50ccm bolji kad se samnom vozi nego od 150 koji sam prije imao :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju