Tehnički kutak > Garaža

SR 150

<< < (7/14) > >>

[SB]Replica 180:

--- Citat: zL!Ko - 11 Srpanj, 2010, 22:01:50 ---
a mozda cu se sa sestrom mjenjat, ja njoj ovaj a ona meni od pedestke sic. A bocni je stvarno katastrofa, kad ga iskrivim- nevalja, pokrivim na drugu stranu jos gore. znaci za diteka mi bocna treba? aj baci link neki

ps: ti sljaka kufer?

--- Kraj citata ---

od diteka pase 90%, tj. na 2 nosaca, treci treba sloziti .... ima igor link mislim na kojem su sve slike , kak se slozi!
stavio sam nosac za kofer, malo je trebalo mucnit glavom ali je rijeseno  :headbang: :headbang:

a ak ces stavljati sic od 50, daj ti promozgaj  zasto ne sjeda fino... mi nismo skuzili , neki k.. smeta malo  :o
btw. imam ja sic od 50 za prodati ak ti bude trebalo

SPecial:
Skuter je odlican,ne diraj nista,samo one kratke retrovizore i skinuti ovo macje oko od iza (malo ispiliti nosac tablice s tim).
I bjele zmigavce naprijed ako vec nemas,a iza improvizirane male LED. I bombon.

igor.sb:
da ne bi netko krivo pomislio, kad se stavi sic od 50, ne zatvori se samo od slobodnog pada, nego ga moras jos rukom po sredini stisnut, cujes klik i to je to

ali ako ces prebaciti komplet sic od 50 ke zajedno s velikim onda ne bi trebalo bit problema  :dontknow:

sto se tice nogare

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,28581.msg434317/topicseen.html#msg434317

znaci uzme se buzzetti il rms za diteca ili karb model

premjesti se bobina na drugu stranu, i na rupe di je serijska bobina tu usarafis bocni, rupe pasu, sve pase i jos jedan dio zapikas na ramu ima objasnjeno tu u linkovima sa ss-a

al ne treba zavarivat komad lima, dovoljno je samo tu ''nozicu'' od bocne malo saviti, pribliziti i zavariti

:icon_thumright:

White:
skut je perverzija....ja bih si stavio multivar gore,red sponge i 172....

zL!Ko:
fala fala :D napokon da vozim nesto sta valja. U ovih par dana sam napravio vise od 700km, dns idem sa ekipom za basku  a motor beba, bas je gust vozit bez straha da ce stat il nes xD

ma mislio sam jos ovo ljeto multivar bacit gore i neke sustice na kvacilo. Jer sad su ful mekane hvataju odma i onda ide do 40 dobro pa rupa do 60 pa onda opet dobro. a za bocnu cu promozgat kroz para dana sad sam kuca-poso kuca-poso.

Hvala na savjetima :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju