Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mene mući isto što i tebe...do 40 je super,onda ga malo umrtvi i padnu okretaji u brdu,a isto imam oko 5.7 rolice u multivaru,ja bum ih još malo potokario,pa će bit oko 5,5grama...
evo kao sto rekog imam Runnera 50 2005. godiste 9500km... motor sam kupio prije mjesec-dva... koliko sam uspio vidjeti i rastaviti na motoru su gianeli auspuh, dellorto 17.5,mallosi rolnice 5.5g te mallosi remen,dalje nisam rastavljo. E sada bih molio da mi date svoje misljenje o mome problemu, motor kada je hladan super vuce i nema rupa u ubrzanju sto mi se svidja dobru max brzinu nekih 90 sto mi je oke,ali kada pređe nekih 3-4 kilometra postaje tako ljen da je to strasno... nema onaj pocetni "zivcani" start nego kao da je umro i pojavljuju se rupčage u ubrzanju od nekih 40-60, ali kada navuce max brzina mu ostaje ista sto me malo budi kao i temperatura koja ostaje na istome a motor nejde ?? Pa bih vas molio da mi malo pojasnite sto bi to moglo biti i kako to rijesiti? Hvala
Nije do polutki 100% jer imam jos 2 polutke rezerve i stavio ih i opet je bilo isto.
najvjerojatnije je šta su ti rekli da se remen ugrije pa se rasteže ali ako ti to nije onda imaš opciju da ti je centralni feder.on isto kad se ugrije zna oslabit i ne vrača polutke brzo kao dok je hladan pa i radi toga možeš imat tu rupu.za takve stvari treba torsion control al ne onaj plastični nego kako si je član 209 kupio za svog sp torsion sa ležajem da uopče nema trenja i da se minimalno zagrijava feder.ak ti ima rupu u ubrzanju to su ti polutke al pošto je to samo dok je zagrijan onda je remen ili feder.kupi malossi torque
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
nrg extreme,jel znaš kolko se vrti poslje 40 sa 5.7 rolicama?tj.kroz ubrzanje,pitam jel ja nemam obrtaljku,a zanima me jel znam da mi na 9600 motor razvija najveću snagu...
bas ga udavi nek stavi lakse role i to je to