Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Runner 50 problemi s ubrzavanjem nakon cca. 3 km!
igor.sb:
--- Citat: dino_180 - 08 Srpanj, 2010, 09:41:54 ---najvjerojatnije je šta su ti rekli da se remen ugrije pa se rasteže ali ako ti to nije onda imaš opciju da ti je centralni feder.on isto kad se ugrije zna oslabit i ne vrača polutke brzo kao dok je hladan pa i radi toga možeš imat tu rupu.za takve stvari treba torsion control al ne onaj plastični nego kako si je član 209 kupio za svog sp torsion sa ležajem da uopče nema trenja i da se minimalno zagrijava feder.ak ti ima rupu u ubrzanju to su ti polutke al pošto je to samo dok je zagrijan onda je remen ili feder.kupi malossi torque :toothy10:
--- Kraj citata ---
bas ga udavi ::)
nek stavi lakse role i to je to
black_spirit:
eo decki probat cu ovaj mjesec staviti kevlar i lakse rolnice(nisam bas pri novca trenutno xD)pa javim rezultat...hvala svima. A i morat cu mjenjat i to di je taj zadnji cjeli dio di je centralni jel mi nesto bas ronda kod ubrzavanja i na nekih 50km/h u tom zadnjem djelu. koliko dode taj zadnji dio mallosi?
dario007:
nrg extreme,jel znaš kolko se vrti poslje 40 sa 5.7 rolicama?tj.kroz ubrzanje,pitam jel ja nemam obrtaljku,a zanima me jel znam da mi na 9600 motor razvija najveću snagu...
black_spirit:
neznam na koliko se vrti... imam 5.5 rol. i neam obrtaljku jel je stara linija runnera(2005). :dontknow:
nrg extreme:
--- Citat: dario007 - 08 Srpanj, 2010, 14:55:39 ---nrg extreme,jel znaš kolko se vrti poslje 40 sa 5.7 rolicama?tj.kroz ubrzanje,pitam jel ja nemam obrtaljku,a zanima me jel znam da mi na 9600 motor razvija najveću snagu...
--- Kraj citata ---
Kad krenem do nekih 40 mi se vrti na cca 10 i pol(prevrtava) i onda spusti na nekih 9(malo ispod) i to drži konstantno
što mi se čine idealni okretaji za auspuh koji imam jer mi na 9 najbolje vuče. :icon_thumright:
Problem se javlja pri puštanju gasa kad padnu okretaji na kojih 7,onda mu treba neko vrijeme da dođe opet do 9
gdje najbolje vuče i to drži konstantno.
Kolko obrtajka točno pokazuje to je već drugi par cipela,eto ako ti pomaže.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju