Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner 50 problemi s ubrzavanjem nakon cca. 3 km!

(1/8) > >>

black_spirit:
evo kao sto rekog imam Runnera 50 2005. godiste 9500km... motor sam kupio prije mjesec-dva... koliko sam uspio vidjeti i rastaviti na motoru su gianeli auspuh, dellorto 17.5,mallosi rolnice 5.5g te mallosi remen,dalje nisam rastavljo. E sada bih molio da mi date svoje misljenje o mome problemu, motor kada je hladan super vuce i nema rupa u ubrzanju sto mi se svidja dobru max brzinu nekih 90 sto mi je oke,ali kada pređe nekih 3-4 kilometra postaje tako ljen da je to strasno... nema onaj pocetni "zivcani" start nego kao da je umro i pojavljuju se rupčage u ubrzanju od nekih 40-60, ali kada navuce max brzina mu ostaje ista sto me malo budi kao i temperatura koja ostaje na istome a motor nejde ??  ??? Pa bih vas molio da mi malo pojasnite sto bi to moglo biti i kako to rijesiti? Hvala

gagi racer:
bolje hladjenje na dekli bi resilo taj problem skroz :)

black_spirit:
hm...ako je tako probat cu nesto iskemijat ali stvarno me to sekira...nzm sta da radim...pricekat cu jos malo pa cemo vidjeti. hvla puno  :notworthy:

devil_ma-yela:
kak misliš temp ostaje ista? kazaljka se uopće ne diže ili ...?

a rješenje tvog problema je remen i bolje hlađenje prijenosa! ima malo km da remen ode, ali moguće. kevlar i par rupa na deklu i to je to...

nrg extreme:

--- Citat: gagi racer - 07 Srpanj, 2010, 17:30:17 ---bolje hladjenje na dekli bi resilo taj problem skroz :)

--- Kraj citata ---
Pošto voziš piaggio trebo bi znat da ima serijski riješeno hlađenje dekla. ::)
Prije bi mu pomogo kevlar remen ali po ovim vrućinama je normalno da su performanse skutera lošije. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju