Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner 50 problemi s ubrzavanjem nakon cca. 3 km!

<< < (4/8) > >>

pralas:

--- Citat: www.ubizec.com - 07 Srpanj, 2010, 17:47:00 ---na koju fintu ide 90km/h masina od 49ccm ?

--- Kraj citata ---
ide 90 po satu,ali koliko je to realne :laughing7:

igor.sb:
za krajnju brzinu nije toliko bitna snaga koliko okretaji

piaggio serijski cilindar u krajnjoj vrti na 11+t ok ides 100 prave

--- Citat: black_spirit - 07 Srpanj, 2010, 20:18:16 ---mislis da bi bilo neke raclike da stavim 5 grama?

--- Kraj citata ---

probaj

meni se znalo desavat da zbog pol grama tezih rolica motor kad se zagrije uleti u toliku rupetinu na 60 da ne moze se iscupat, ako se ne sagnem il ne uvatim nizbrdo, di ga nateram u okretaje i onda ide koliko ide,
al ako ne ddođem do tih 70 mogu plakat

black_spirit:
da igore bas mi se to desava sto ti kazes... moram se sagnuti da predem 65 tek onda povuce ko lud....

gogy:
I meni se to desavalo na mome runneru i rijesio sam taj problem s laksim rolicama imao sam 5.5g i sad imam 3 od 5.5 i 3 od negdije 4 znaci morat ces stavit max 5.0 ili 4.8, Imao sam jos malu rupicu i stavio sam diznu 65(na dellortu 17.5 a bila je 62 i sad nemoze biti bolje bez ikakvih rupa.

nrg extreme:
Mislim da je problem ovdje i polutka s nelineranim otvaranjem koja umrtvi skuter nakon kojih 40 km,
a dali je to 100 % istina potvrdit ću kad nabavim noviju(linearnu) polutku jer sam u nabavi iste.
Uglavnom i sam imam sličan problem,skuter mi je mrtav kad pustim gas a kad ode u okretaje ide odlično i
što kaže igor u brdo ako spusti okretaje nema šanse da ih vipe digne.
Trenutno imam 5,8 grama valjčiće ali u multivaru tako da bi najvjerojatnije trebo 5,5 grama jer sam imo 5,3 grama
sa bijelim centralnim a sad imam 5,8 sa serijskim koji je tvrđi,tako da moram još probat 5,5 ali to je sve k****
dok ne kupim novije polutke pa vidim dali se može šta bolje napravit. :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju