Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Prva guma

<< < (6/10) > >>

Dunlop:

--- Citat: ivan pralas - 07 Srpanj, 2010, 14:10:05 ---ja svoje mc29 ne mjenjam prije 6000km,rade cu si za tih 600kn kupiti neki dio za skut :icon_thumright:
recesija jbg :laughing7:

--- Kraj citata ---
A znam ali 6tkm sta nece guma izgubit performanse neznam mozda se varam ali ja ih brzo mijenjam i to na sva 4 skutera nije da ih puno vozim ali godisnje napravim sa svakim skutom po 800km a sa nexusom 2500km..

Dunlop:

--- Citat: JogFromYamaha - 07 Srpanj, 2010, 14:14:09 ---a cuj ovisi sto vozis
ja vozim zato sport touring koje drze po 30000km bez mjenjanja
a ako bas uzmes mekane sport gume njih pri normalnoj voznji na 8-10 tkm mozes vec mjenjat
naravno ako ih silujes i na 2000km ih se da ubiti.
Ali pri kupnji guma se treba uvjek razmisliti za sto ih trebas.
Naravno da neces uzimat sport touring gume ako mislis bacat skutera u zavoje i utrkivat se s skuterom.
a ako hoces da ti dugo traju  je onda uzmi touring gume koje su visekomponentne.
Samo svakome ne preporucam da dok kupuje gume da samo gleda cijenu jer one jeftine kineske kenda hizaki matsuja i swalbe gume su totalna opasnost za cestu i nisu jeftine ako gledas na to da ces zbog njih pasti i napravit si stetu ili nekoga tresnuti. A nacin ponasanja tih guma na mokrom je samoubilacki.
Ne velim da su sve skupe gume dobre ali ni sve jeftine nisu lose. Da se nabavit dobra guma za 300kn po komadu bez problema ali nikad i to ponavljam NIKAD nemojte kupovati gumu samo jer je jeftina ili jer "ja se ne vozim jako s skutom pa bu svaka dobra" i slicne fore. Ja sam imao na biciklu jeftine gume kao orginalne gume i skoro sam se par puta ubio dok sam kocio a one pri laganom kocenju samo proklizavale i to na suhom i vrucem asvaltu a kak po kisi o tome ne zelim ni pricati.

--- Kraj citata ---
POTPIS..

pralas:

--- Citat: gokiSP - 07 Srpanj, 2010, 14:11:49 ---ml50

--- Kraj citata ---
ml50 je vrh guma,ali profil gume mi je preruzan,zato bi uzeo bt30...
to je moje misljenje...
jog care:schvalbe nisu kineske,sasvim lijepo drze a cijena je oko 300kn...

gokiSP:
BT-30 nema veće od 12 cola. A i to nije guma za svakodnevnu vožnju po gradu.

JogFromYamaha:
ok dojdi si po 2 swalbe gume poklanjam ti ih
ja sam se s njima skoro ubil i ne zelim ih vise ni vidjeti.
proklizavaju ko da se vozis po ledu a ne po vrucem asvaltu di bi trebale hvatati
ja znam da swalbe rade istocni njemci i poljaci ali svejedno to je shit guma i u to sam se uvjerio par puta dok sam imao srece izvuci zivu glavu iz situacija naglog kocenja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju