Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Prva guma

<< < (7/10) > >>

pralas:
znm da se ne proizvodi u 13cola...
nes je kupit ako vozis ko didica po gradu ali ako volis voziti do ruba gube i  volis izgravati rossia onda je guma bt30 super ali i ona zna proklizati na glatkom asvaltu pogotovo kada se zagrije...

pralas:

--- Citat: JogFromYamaha - 07 Srpanj, 2010, 14:24:17 ---ok dojdi si po 2 swalbe gume poklanjam ti ih
ja sam se s njima skoro ubil i ne zelim ih vise ni vidjeti.
proklizavaju ko da se vozis po ledu a ne po vrucem asvaltu di bi trebale hvatati
ja znam da swalbe rade istocni njemci i poljaci ali svejedno to je shit guma i u to sam se uvjerio par puta dok sam imao srece izvuci zivu glavu iz situacija naglog kocenja

--- Kraj citata ---
ma schvalbe je jos super nasprem maxxisa,a da to vidis...majko moja cudim se kako sam jos ziv :laughing7:
plastika,nista se ne trosi,ma uzas...zbog te gume sam i pao jer je proklizala kod kocenja :angry7:

formoz:
meni to bjezanje prednjeg kraja uopce nije fora kao sto je ovaj rekao, cak me isprepada, u mene je skut serijala i ne zalim ga sto se tice voznje, nerjetko mi nogara struze po asfaltu

a sto se mjenjanja guma tice hahahaha ja je zapalim kad dodje do konaca i onda je tek mjenjam, nekad bude 2000 a nekad 10000

igor.sb:
metzeler me7teen od sad i ubuduce

kom nije zao novaca nek si uzme molas il hoop i do k...

kom je do estetike nek uzme mc29

Iwo SR Tuono:
ja mislim da ću to riješiti sa pilot sport sc, ispod 300kn je guma sa montažom i ventilom,baš sam je se malo zaželio  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju