Evo ovako, danasnja situacija.
Motor sad vibrira non stop i najizrazenije je na startu i ubrzanju do 40-45kmh. Na leru se nista ne osjeti, ali cim odvrnem gas vibracije su tu. Vibracije se osjete u onoj mjeri u kolikoj odvrem gas, ako odvrnem malo gasa manje su i vibracije, ako odvrnem pun gas vece su vibracije.
Najvise sumnjam na lezajeve radilice i na samu radilicu. Zvono drugo nemam, kao ni kvacilo i remenicu, ali cu se potruditi da nadjem pa da vidim da li je zbog toga.
U svakom slucaju sutra slijedi kompletno rastavljanje. Radilicu cu da odnesem da provjerim da nije u debalansu kao i da vidim kakav je iglicasti lazaj na njoj i klipu. A lezajeve radilice u svakom slucaju mjenjam.
... sto se tice ovog drugog problema, ja sam otvorio temu o istoj stvari, ako ti treba 2 sekunde da digne okretaje, znaci ako se motor prije toga zagusi pa primi, trebas malo limitirat dotok zraka ili veca dizna benzina. kao sto su vec rekli gurtner karburator se bas ne da stelat, ja sam proveo 2 mj pokusavajuci i ne ide.
Ne zagusi se nego ne prima na prvu gas, ali evo danas mi se nije to deavalo, sve je normalno, osim sto vibrira previse.