Tehnički kutak > Tehnička pitanja

auspuh Speedfight

<< < (2/4) > >>

bsevo:
2003.

sqt_driver:
ne znam tocno gramazu rolica na tvom jer je noviji od mog, moj je kao original imao onaj ravni auspuh koji zasmrdi suvozaca, mislim da je na tvom original onaj presavijeni auspuh koji lici na leovince i ostale rezonantne i gleda prema dolje.

uglavnom ono sto trebas vratit na pocetne postavke kad promijenis auspuh su ti rolice u variomatu, opruge kvacila i eventualno nastelat karburator.

ako bas nisi u tome, mozes dati da ti netko drugi to napravi jer je vjerojatno jos toga mijenjano na tvom skuteru ako si ga takvog dobio. ako je to slucaj, kad stavis serijski auspuh nece ti bas dobro ic. zato treba postelavanje pa ako se bas ne kuzis u to, mozes ga dat u servis ili nekom znalcu kojem vjerujes...  :dontknow:

formoz:

--- Citat: sqt_driver - 06 Srpanj, 2010, 13:16:22 ---ne znam tocno gramazu rolica na tvom jer je noviji od mog, moj je kao original imao onaj ravni auspuh koji zasmrdi suvozaca, mislim da je na tvom original onaj presavijeni auspuh koji lici na leovince i ostale rezonantne i gleda prema dolje.

uglavnom ono sto trebas vratit na pocetne postavke kad promijenis auspuh su ti rolice u variomatu, opruge kvacila i eventualno nastelat karburator.

ako bas nisi u tome, mozes dati da ti netko drugi to napravi jer je vjerojatno jos toga mijenjano na tvom skuteru ako si ga takvog dobio. ako je to slucaj, kad stavis serijski auspuh nece ti bas dobro ic. zato treba postelavanje pa ako se bas ne kuzis u to, mozes ga dat u servis ili nekom znalcu kojem vjerujes...  :dontknow:

--- Kraj citata ---

jeli u tebe sf2 2001 god??? ako je koje su ti rolnice i opruge, te koji remen ide na njeg

sqt_driver:

--- Citat: formoz - 06 Srpanj, 2010, 14:15:18 ---
jeli u tebe sf2 2001 god??? ako je koje su ti rolnice i opruge, te koji remen ide na njeg

--- Kraj citata ---

2000. g. trenutno su roline 6.7g i crvene opruge, centralni serijski, remen je original Brando, al cu stavit Polini kevlar uskoro.

formoz:

--- Citat: sqt_driver - 06 Srpanj, 2010, 17:31:45 ---2000. g. trenutno su roline 6.7g i crvene opruge, centralni serijski, remen je original Brando, al cu stavit Polini kevlar uskoro.

--- Kraj citata ---

koje su dimenzije remena i rolnica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju