Tehnički kutak > Tehnička pitanja

auspuh Speedfight

(1/4) > >>

bsevo:
imam pitanje vezano za postavljanje auspuha na speedfight.

da li da dam nekome da ga stavi, npr. u servis ili da ga sam stavim? ima li netko ko je to radio pa da mi objasni ako ima nekih detalja

hvala

vktr:

--- Citat: bsevo - 06 Srpanj, 2010, 11:09:31 ---imam pitanje vezano za postavljanje auspuha na speedfight.

da li da dam nekome da ga stavi, npr. u servis ili da ga sam stavim? ima li netko ko je to radio pa da mi objasni ako ima nekih detalja

hvala

--- Kraj citata ---
otpri gepek, imaš nutra 3 matice(10) koje drže kadu to odšarafi, skini čep rezervara benge i skini sic s kadom i sve skupa to, možda će ti malo gore bit problem di liješ ulje i bengu, ali malo sile upotrijebi i uspjet ćeš, vidit ćeš di zapinje pa malo to sredi, onda kadskineš sic, imaš pristup ispuhu, 2 matice desetke drže spuh na cilindru, to skini, onda imaš neznam kolko kojih šarafa na nosaču auspuha, to ćeš sam skužit, i onda skineš spuh i staviš novi obrnutim postupkom.

al u biti ako misliš da možeš bez skidanja sica, probaj, ali ovak je puno lakše baratat sa spuhom

ako gore ide neki neoriginalni spuh bit će potrebna neka podešavanja, tipa smjese i prijenosa

bsevo:
imao sam sad leo vince al se vraćam na serijski..kaj će trebat kaj podešavat onda? ili da odem do krkana u servis pa da oni srede..

vktr:

--- Citat: bsevo - 06 Srpanj, 2010, 11:23:56 ---imao sam sad leo vince al se vraćam na serijski..kaj će trebat kaj podešavat onda? ili da odem do krkana u servis pa da oni srede..

--- Kraj citata ---
jesi ti dobio s tim leovinćetom skut ili?
saznaj prvo jel onaj ko je stavljao leovinćeta, jel štelao kaj poslje, ak nije niš štelao onda još bolje  :laughing6: vratiš serijalu i tjeraj dalje

sqt_driver:
probaj to napravit sam, nemoj trosit pare bezveze, to ti je par vijaka, pitanje je imas li originalne dijelove, mislim da su serijske rolice 9 grama, trebat ce ti i mekse opruge kvacila kad ide serijski ispuh. koje ti je godiste pezo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju