Tehnički kutak > Tehnička pitanja

auspuh Speedfight

<< < (3/4) > >>

sqt_driver:

--- Citat: formoz - 06 Srpanj, 2010, 17:36:20 ---koje su dimenzije remena i rolnica

--- Kraj citata ---

nemam pojma za remen, samo sam trazio kad sam kupovao originalni, ne znam koja je dimenzija jer na njemu ne pise, samo kataloski broj i logo

rolice su kazem 6.7g...

formoz:

--- Citat: sqt_driver - 06 Srpanj, 2010, 17:40:28 ---nemam pojma za remen, samo sam trazio kad sam kupovao originalni, ne znam koja je dimenzija jer na njemu ne pise, samo kataloski broj i logo

rolice su kazem 6.7g...

--- Kraj citata ---

dimenzije a ne gramaza, nisu sve rolnice/valjci isti

sqt_driver:

--- Citat: formoz - 06 Srpanj, 2010, 18:10:01 ---dimenzije a ne gramaza, nisu sve rolnice/valjci isti

--- Kraj citata ---

16x13 mm

bsevo:

--- Citat: sqt_driver - 06 Srpanj, 2010, 13:16:22 ---ne znam tocno gramazu rolica na tvom jer je noviji od mog, moj je kao original imao onaj ravni auspuh koji zasmrdi suvozaca, mislim da je na tvom original onaj presavijeni auspuh koji lici na leovince i ostale rezonantne i gleda prema dolje.

--- Kraj citata ---

ja sam mislio stavit taj ravni, jel to ok?

sqt_driver:

--- Citat: bsevo - 06 Srpanj, 2010, 21:22:31 ---ja sam mislio stavit taj ravni, jel to ok?

--- Kraj citata ---

mozes ga stavit, ali kako sam rekao morat ces vratit serijske rolice i opruge kvacila, inace ti nece ic skuter. mislim da je za tvoj (dakle noviji) speedfight serijski onaj presavijeni sto se jako grije, ali ako ces stavit ravni, idu ti rolice 9 grama i odgovarajuce opruge kvacila, to se mozes raspitat/nabavit u servisu. u protivnom mozes probati pogadjat i probavat postavke, ali to je posao za nekog iskusnijeg.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju