Tehnički kutak > Tehnička pitanja
gusenje pezoa sf2... help
sqt_driver:
uspio sam rijesiti problem bez dodatnih dijelova. vodjen savjetom koji sam dobio u ovoj temi, skinuo sam usisni kanal koji vodi ispod sica i na njegov krajnji nastavak koji ima dvije rupice na sebi sam ugradio suzenje od cjevcica od plastike ciji je vanjski promjer jednak unutarnjem rupica. suzio ih je za cca 1,5mm svaku.
tako sam umjesto da povecam kolicinu benzina u smjesi, smanjio kolicinu zraka i nema vise gusenja.
vozio sam skuter i opet vuce kako treba pri svim brojevima okretaja, svjecica je suha i svijetlo smjedje je boje.
to ce mi bit privremeno rjesenje dok ne kupim vecu diznu.
nadam se da ce ovo nekome pomoci... :)
S.F. sf2:
kad stignes stavi diznu i preradi airbox,osjetit ces razliku,pogotovo u odzivu na gas
sqt_driver:
to cu svakako napravit, imam jos planova za skuter, stavit cu polini kevlar remen jer ocu da ostane onakvo ubrzanje kao kad tek krenem kad je hladan, deklo sam vec busio. samo treba love i vremena.
LoveStunt:
--- Citat: sqt_driver - 05 Srpanj, 2010, 15:21:34 ---to cu svakako napravit, imam jos planova za skuter, stavit cu polini kevlar remen jer ocu da ostane onakvo ubrzanje kao kad tek krenem kad je hladan, deklo sam vec busio. samo treba love i vremena.
--- Kraj citata ---
gle...tebi ce biti bolje ubrzanje sa tim dijelovima...ali nemoj mislit da ces sa time maknut to sta se on zagrije i ide sporije...ne kazem da nece ici bolje...hoce...ali opet kada se zagrije ici ce sporije i losije ce kretat... :dontknow:
tako je i kod mene... :dontknow:
S.F. sf2:
--- Citat: LoveStunt - 05 Srpanj, 2010, 15:38:27 ---gle...tebi ce biti bolje ubrzanje sa tim dijelovima...ali nemoj mislit da ces sa time maknut to sta se on zagrije i ide sporije...ne kazem da nece ici bolje...hoce...ali opet kada se zagrije ici ce sporije i losije ce kretat... :dontknow:
tako je i kod mene... :dontknow:
--- Kraj citata ---
ispravi me ako sam u krivu ali tvoj skut-honda,je zracnjak,znaci ne mozes usporedjivat kad se zagrije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju