Tehnički kutak > Tehnička pitanja
gusenje pezoa sf2... help
wonderkid:
--- Citat: S.F. sf2 - 05 Srpanj, 2010, 16:56:06 --- ispravi me ako sam u krivu ali tvoj skut-honda,je zracnjak,znaci ne mozes usporedjivat kad se zagrije
--- Kraj citata ---
ac i lc se nemogu usporedivat,love stunt-grijesis jer zracnjak se kad tad mora ugrijat i performance mu padaju dok kod lc to nije slucaj
LoveStunt:
onda se ispričavam.... :notworthy: :icon_thumright: :toothy9:
sqt_driver:
al ja sam mislio na zagrijavanje remena, jer ide osjetno slabije sa serijskim remenom kad se zagrije zbog rastezanja... :dontknow:
sqt_driver:
--- Citat: S.F. sf2 - 04 Srpanj, 2010, 19:09:47 ---s obzirom da je spuh gore a ostalo sve serijala ja sam taj problem rijesio na sljedeci nacin-dizna dellorto 65 navoj m6 (nema manje s tim navojem a on pase u orig. frgu) umjesto obicnog filtera stavit onu red sponge malossi spuzvicu,skinut onaj tunel s airboxa,odrezat onu lulicu u airboxu i dodat par rupa na njemu.Rupe dodavaj dok ne dodjes do dobre smjese,znaci ne smije trokirat na startu i u medjubrzanjima a svijecica mora bit nakon sto je skines onak boje kave :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
e nasao sam diznu i filter i kupio to, uglavnom postoji i manja dellorto dizna sa tim navojem, ne znam koji je to navoj ali tip u ducanu mi je dao jednu 53 samo da probam i ako mi valja da dodjem po 64. probao sam i ta 53 odgovara, samo cu kao sto kazes morat skratit onaj stupic u karburatoru.
buduci da idem u ponedjeljak po tu diznu, reci mi jos samo jednu stvar - di si tocno busio rupe na airboxu, tj di ih je najbolje busit, sta tamo di su s vanjske strane utisnuti kao oni kalupi za rupe na donjem dijelu airboxa ili? i koje si svrdlo koristio?
hvala
S.F. sf2:
53 nemoj uzimati,to je premala dizna,busi airbox kak ti pase,ja sam s prednje strane di su oni krugovi,jbg znam da je fuš metoda ali nema druge kad se frga ne da stelat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju