Tehnički kutak > Tehnička pitanja

gusenje pezoa sf2... help

<< < (2/6) > >>

S.F. sf2:
da,u gurtnera ide dizna dellorto m6 ali moras frgu malo preradit-navoj na koji ide dizna malo fleksom skratis da mozes zasrafit casicu natrag gore,vjerojatno ti je sad s leovinceom malo siromasnija smjesa,bar je meni bio isti simptom

sqt_driver:

--- Citat: formoz - 04 Srpanj, 2010, 19:34:05 ---i mene to jebe, ali moj nece na ravnom preko 50 km/h i zna zastrugat nesto u prenosu kad polazim

--- Kraj citata ---
to ti mozda remen preskace, jer se rastegne kad se ugrije, mozda ga treba promijenit... otvori i kvacilo pa pogledaj je li sve na mjestu.  :dontknow:

sqt_driver:

--- Citat: S.F. sf2 - 04 Srpanj, 2010, 19:37:03 ---da,u gurtnera ide dizna dellorto m6 ali moras frgu malo preradit-navoj na koji ide dizna malo fleksom skratis da mozes zasrafit casicu natrag gore,vjerojatno ti je sad s leovinceom malo siromasnija smjesa,bar je meni bio isti simptom

--- Kraj citata ---

to sam i mislio, reko mi je tip u ducanu da nece trebat mijenjat diznu, da samo treba nastelat karb i to je to, znao sam cim se krene u tuning (makar samo auspuh) bit ce svega tu...

sta se ne moze malo zatvorit zrak na karbu, to je onaj sarafic sa zubom na sebi je tako, kako on funkcionira, okretanje desno manje ili vise zraka?

p.s. hvala na odgovorima

S.F. sf2:
gurtner i stelanje ne idu u istu recenicu,jbg. onaj srafic ti je za stelanje lera,a gle ovo sto sam naveo ti je 20min posla a razlika se stvarno osjeti

sqt_driver:

--- Citat: S.F. sf2 - 04 Srpanj, 2010, 20:02:59 ---gurtner i stelanje ne idu u istu recenicu,jbg. onaj srafic ti je za stelanje lera,a gle ovo sto sam naveo ti je 20min posla a razlika se stvarno osjeti

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin:

a onda cu morat nabavit tu diznu i filter, sta drugo. hvala na pomoci...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju