Tehnički kutak > Garaža
Moj sp 180
vx:
evo kako bi izgledala perla bijela :toothy11: jbg, malo je off topic
dino_180:
nije loše a u koju se to preljeva.jer kolko ja znam može se preljevat u plavu ljubičastu i brijem zelenu.boja mi se sviđa.jest da je malo žuta nekak bar na slici pa izgleda čudno al sve u svemu sviđa mi se.al meni bi bubregi i ove unutarnje bile mat crne.a ovo perla bjelo ili ona nova bjela npr kao novi m3.to nije perla al nije ni obična kreč bjela.uglavnom budem još vidio.a tko ti je to radio?kolko para? od kud si iz splita?jesi blizu podstrane?
CoK:
Bijela boja je ok, u kombinaciji sa hrapavim crnim plastikama ali da se hrapave plastike NE farbaju.
Vidio SP u zivo i ide fino, a tak se i cuje :)
Di je kurbla!!!?
Blokovi i deklo izgledaju lijepo na slici, novi serafi dekla, celjusti...pic-pic
Lajtung ide ispod inace, ali sad vidim da je ovo jos bolje rijesenje :icon_thumright:
Sve u svemu najs :headbang:
dino_180:
--- Citat: CoK - 10 Srpanj, 2010, 12:28:32 ---Bijela boja je ok, u kombinaciji sa hrapavim crnim plastikama ali da se hrapave plastike NE farbaju.
Vidio SP u zivo i ide fino, a tak se i cuje :)
Di je kurbla!!!?
Blokovi i deklo izgledaju lijepo na slici, novi serafi dekla, celjusti...pic-pic
Lajtung ide ispod inace, ali sad vidim da je ovo jos bolje rijesenje :icon_thumright:
Sve u svemu najs :headbang:
--- Kraj citata ---
eee pa viđao sam ti bajk na poslu.nova srka BB jel tak.bio sam sad malo češče tamo ovih dana.feder od polumjeseca mi je ispao i ona ušica na kojo se drži onaj mali k..koji se hvata na prsten na radilici mi je pukla pa trebam novo deklo.lajtung nije original zadnji pa je jedino tako pasao radi onog spoja i fino išao uz blok.prednji sam radio po mjeri u vepu.uglavnom več sam rekao posla ima još al no keš ima još puuno toga šta imam u planu al to slj.godine tek :angry9: a šta se tiče plastika nebi farbao hrapave.znam da se ne farbaju al ove su fakat kad makneš crnu boju s njih sive od starosti.trebao bi nove plastike.ove nisu baš u bajnom stanju pa mi je žao dat soma i nešto kuna za ofarbat ajmo reč ofucane plastike.
vx:
--- Citat: dino_180 - 10 Srpanj, 2010, 12:21:57 ---nije loše a u koju se to preljeva.jer kolko ja znam može se preljevat u plavu ljubičastu i brijem zelenu.boja mi se sviđa.jest da je malo žuta nekak bar na slici pa izgleda čudno al sve u svemu sviđa mi se.al meni bi bubregi i ove unutarnje bile mat crne.a ovo perla bjelo ili ona nova bjela npr kao novi m3.to nije perla al nije ni obična kreč bjela.uglavnom budem još vidio.a tko ti je to radio?kolko para? od kud si iz splita?jesi blizu podstrane?
--- Kraj citata ---
to je slika bivše gilere od jednog poznanika, i kažem ti meni se nimalo nesviđa ta perla prelijeva se u šporku žutu,plavu...uglavnom kad je uživo vidiš izgleda :trespaf:
a ovako je prije izgledala moj gilera, po meni neusporedivo ljepša
http://img163.imagevenue.com/img.php?image=09254_DSC02029_122_786lo.JPG
nisan iz Splita nego iz Kaštela, a mislim da je ovaj skuter kasnije završio u Stobreču ,tko zna gdje je sad :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju